. Curata pestii de intestine, spala-i bine si lasa-i la scurs.
2. Pune sare, piper si cimbru.
3. Curata ceapa si usturoiul, taie-le marunt si pune-le la calit intr-o tigaie cu margarina.
4. Separat, toaca marunt tot patrunjelul si adauga-l in tigaie.
5. Apoi pune si o mana de seminte de pin.
6. Ia de pe foc si imparte amestecul in patru parti egale, astfel incat sa umpli toti pestii.
7. Pune pestii intr-o tava mare. Adauga rosiile cherry intrgi, sucul de lamaie si pune totul la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii