Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de cod (a circa 250 g), , 1 capatana de salata (eventual maronie), , 4 linguri ulei de masline,, putina sare, , piper macinat, , 2 linguri unt, , 800 g cartofi nesfaramiciosi (mici).
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
0 voturi
Mod de preparare
Pestele spalat si zvantat se prajeste - la foc iute - in 3 linguri de ulei, dupa care se da la cuptor si se lasa 15 minute sa se patrunda.
Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb intregi in aburi.
Intr-o tigaie de teflon se incinge o lingura de ulei, in care se prajesc, cu capac, foile de salata. Se sareaza si se pipereaza.
Se scoate pestele din cuptor, se condimenteaza si se serveste (in farfurii incinse) pe frunzele de salata si cu garnitura de cartofi fierti tavaliti fierbinti in unt.