Se pune pestele intr-un vas la cuptor si se coace cam 20 min. Se soteaza ceapa in ulei . Se adauga sosul de susan(tahina),sosul de soia ,ghimbirul si 2 cesti cu apa ,amestecind bine la foc moderat. Amidonul se dizolva cu 1/4 ceasca cu apa si se adauga. Se gusta si se adauga sarea si se mai fierbe inca 10 min. Se toarna peste peste si se serveste imediat . Cine vres poate presara deasupra putin patrunjel pentru culoare
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii