autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de ghimbir

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
4 fileuri de peste (cam 1/2 kg ), 3 cepe mici albe, tocate, 2 linguri Tahina (sos de susan), 1 lingura ulei, 2 linguri sos de soia, 1/2 lingurita ghimbir proaspat ras, 2 1/4 cesti cu apa, 2 linguri amidon alimentar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune pestele intr-un vas la cuptor si se coace cam 20 min. Se soteaza ceapa in ulei . Se adauga sosul de susan(tahina),sosul de soia ,ghimbirul si 2 cesti cu apa ,amestecind bine la foc moderat. Amidonul se dizolva cu 1/4 ceasca cu apa si se adauga. Se gusta si se adauga sarea si se mai fierbe inca 10 min. Se toarna peste peste si se serveste imediat . Cine vres poate presara deasupra putin patrunjel pentru culoare
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu ghimbir si sos caramel

Peste cu ghimbir si sos caramel

1. Se fierbe zaharul in 50 ml apa, la foc mic, timp de 10-15 minute, amestecand continuu, pana capata

3 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Peste cu ghimbir si sos caramel

Peste cu ghimbir si sos caramel

1. Se fierbe zaharul in 50 ml apa, la foc mic, timp de 10-15 minute, amestecand continuu, pana capata

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste (cam 1/2 kg )
  • 3 cepe mici albe
  • tocate
  • 2 linguri Tahina (sos de susan)
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingurita ghimbir proaspat ras
  • 2 1/4 cesti cu apa
  • 2 linguri amidon alimentar

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
peste la cuptor