autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu peste

PESTE CU SOS DE HREAN

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
pt 4 portii: 1 arpagic, 4 linguri de unt, 2 linguri vermut sec, 150 ml vin alb, 150 ml sos de peste (borcan), 4 bucati file de peste fara oase, 100 ml smantana, 2 linguri crema de btanza, 1 lingura de hrean ras, sare, piper, suc de lamaie, 400 gr sfecla rosie fiarta, 50 ml supa, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatati arpagicul, taiati-l cuburi si caliti-l in 2 linguri de unt. Lasati-l sa fiarba putin.

Turnati sosul de peste, fierbeti inca putin, apoi luati vasul de pe foc. Spalati pestele, uscati-l pe un servet de bucatarie si lasati-l cca. 8 minute in sosul pregatit. Dupa aceea scoateti-l si pastrati-l cald la cuptor.

Incorporati smantana si crema de brranza in sos, fierbeti-l apoi adaugati hreanul, sarea, piperul si sucul de lamaie. Taiati sfecla rosie betigase si calti-le in unt. Turnati supa si fierbeti pana cand s-a evaporat tot lichidul.

Condimentati cu sare, piper si zahar. Asezati totul pe o farfurie si serviti.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE CU SOS DE HREAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu sos de hrean si rosii

Peste cu sos de hrean si rosii

Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si

7 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap romanesc cu legume, la cuptor

Crap romanesc cu legume, la cuptor

Se curata solzii crapului cu lingura, se taie capul si coada (eu le pastrez ptr ciorba de peste),

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 august 2009

    Foarte interesanta aceasta reteta,chiar imi place,trebuie testata.Felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Interesanta reteta

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • pt 4 portii: 1 arpagic
  • 4 linguri de unt
  • 2 linguri vermut sec
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml sos de peste (borcan)
  • 4 bucati file de peste fara oase
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri crema de btanza
  • 1 lingura de hrean ras
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 400 gr sfecla rosie fiarta
  • 50 ml supa
  • zahar

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte interesanta aceasta reteta,chiar imi place,trebuie testata.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
pastrav cu lamaie si rozmarin