Curatati arpagicul, taiati-l cuburi si caliti-l in 2 linguri de unt. Lasati-l sa fiarba putin.
Turnati sosul de peste, fierbeti inca putin, apoi luati vasul de pe foc. Spalati pestele, uscati-l pe un servet de bucatarie si lasati-l cca. 8 minute in sosul pregatit. Dupa aceea scoateti-l si pastrati-l cald la cuptor.
Incorporati smantana si crema de brranza in sos, fierbeti-l apoi adaugati hreanul, sarea, piperul si sucul de lamaie. Taiati sfecla rosie betigase si calti-le in unt. Turnati supa si fierbeti pana cand s-a evaporat tot lichidul.
Condimentati cu sare, piper si zahar. Asezati totul pe o farfurie si serviti.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii