Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se portioneaza si se sareaza. Sarea de lamaie se dizolva in 50 ml apa minerala. Portiile de peşte se ung cu 100 ml ulei si se frig pe gratar sau se introduc la cuptor intr-o tava. Cind pestele s-a patruns bine in interior, in cca 10-15 minute, se raceste si se asaza pe platou. Se pregateste un sos a la grec din 300 ml ulei, piper, apa minerala, patrunjel verde (curatat, spalat si taiat marunt), sarea de lamaie. Se omogenizeaza compozitia într-un vas, de preferinta cu fundul rotund, in timpul omogenizarii se obtine o emulsie, care se toarna peste portiile de peste cu patrunjel taiat marunt deasupra. Se serveste cu felii de lamaie puse pe fiecare portie de peste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii