Fileurile se spala si se lasa la scurs, se curata de oase si pielite daca mai are.Presari fileurile pe o parte cu pesmet si asezi intr-un capat cate o sardea. Sarezi si condimentezi fileurile dupa gust si le rulezi.Legi rulourile ca sa nu se desfaca sau le prinzi cu scobitori.Asezi rulourile intr-un vas termorezistent uns cu ulei, torni putina apa si le dai la cuptor pana pregatesti sosul.Se taie marunt ciapa usturoiul si ciupercile, se caleste mai intai ciapa si usturoiul,apoise adauga ciupercile si se mai tine la foc mic 5 minute.Se adauga pasta de rosii dizolvata in 150 ml apa impreuna cu piperul,cimbrisorul si busuiocul,si sosul knorr se fierbe pana mai scade sosul si se sdauga maslinele si sare dupa gust ,mai da cateva clocote si se toarna sosul peste rulouri, se mai lasa la cuptor 15 minute.Cand e gata se indeparteaza ata cu care le- ai legat si se servesc ca aperetiv cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii