Topiti 2 linguri cu unt si rumeneste inauntru faina.Stingeti cu sucul de la 3 portocale.Presarati sare,piper si nucsoara.
Lasati pe foc ,amestecand continuu pana cand sosul se ingroasa.Puteti aromatiza sosul cu putin lichior.
Separat,ungeti o forma termorezistenta cu unt.Asezati fileurile si turnati deasupra sosul.Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la cuptor cam 15-20\'.
Inainte cu 5\' sa fie gata indepartati folia si adaugati restul de portocala desfacuta in felii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii