autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de portocala

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
500g file de peste alb,4 portocale,4 linguri cu unt, lingura cu faina,1 lingura cu lichior de portocale,nucsoara,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Topiti 2 linguri cu unt si rumeneste inauntru faina.Stingeti cu sucul de la 3 portocale.Presarati sare,piper si nucsoara.
Lasati pe foc ,amestecand continuu pana cand sosul se ingroasa.Puteti aromatiza sosul cu putin lichior.
Separat,ungeti o forma termorezistenta cu unt.Asezati fileurile si turnati deasupra sosul.Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la cuptor cam 15-20\'.
Inainte cu 5\' sa fie gata indepartati folia si adaugati restul de portocala desfacuta in felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de portocala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciuperci umpute cu carne de crab

Ciuperci umpute cu carne de crab

Proces tehnologic de preparare: ciupercile se curata si se spala. Se pregateste o farsa din carnea

1 vot    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Fishburger sau Chiftele de peste la cuptor

Fishburger sau Chiftele de peste la cuptor

Am pornit de la ideea de a prepara ceva gustos, sanatos si obligatoriu ca produsul de baza sa fie

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g file de peste alb,4 portocale,4 linguri cu unt, lingura cu faina,1 lingura cu lichior de portocale,nucsoara,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Peste la cuptor cu garnitura de orez