autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de portocala

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
500g file de peste alb,4 portocale,4 linguri cu unt, lingura cu faina,1 lingura cu lichior de portocale,nucsoara,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Topiti 2 linguri cu unt si rumeneste inauntru faina.Stingeti cu sucul de la 3 portocale.Presarati sare,piper si nucsoara.
Lasati pe foc ,amestecand continuu pana cand sosul se ingroasa.Puteti aromatiza sosul cu putin lichior.
Separat,ungeti o forma termorezistenta cu unt.Asezati fileurile si turnati deasupra sosul.Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la cuptor cam 15-20\'.
Inainte cu 5\' sa fie gata indepartati folia si adaugati restul de portocala desfacuta in felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de portocala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Se aleg cartofi de marime identica. Se curata, se spala. Se pregateste umplutura din carne tocata,

17 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Sardine in saor - mancare venetiana

Sardine in saor - mancare venetiana

Sardinele curatate de solzi si de interioare, se spala si usuca cu hartie absorbanta. Intr-o cescuta

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g file de peste alb,4 portocale,4 linguri cu unt, lingura cu faina,1 lingura cu lichior de portocale,nucsoara,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie umpluta cu verdeturi-specialitate dobrogeana