autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de smantana si mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 castravete, , 1 ceapa, , 20 g unt, , sare,, piper, , 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa), , 150 g smantana, , 2 linguri mustar, , 1 lingura marar verde tocat,, 600 g peste alb (salau, merluciu etc.).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetele de coaja, se taie mai intai in doua (pe lung), se indeparteaza semintele si apoi se taie felii. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste putin in untul incins. Se adauga feliile de castravete, se calesc si ele, se sareaza si se pipereaza. Se sting cu zeama de legume si smantana, se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 5 minute, dupa care se incorporeaza mustarul si mararul tocat. - Pestele spalat si zvantat se taie bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza si se introduce in sosul cu legume. Se mai lasa sa fiarba - cu capac - inca 5 minute, se mai gusta o data de sare si piper si se serveste cu o garnitura de cartofi fierti. Sosul se poate, eventual, lega cu putina faina sau amidon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de smantana si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap

Plachie de crap

Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite. Se aseaza

8 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit

4 voturi    1 comentariu
1h 12 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 castravete
  • 1 ceapa
  • 20 g unt
  • sare,
  • piper
  • 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 150 g smantana
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura marar verde tocat,
  • 600 g peste alb (salau
  • merluciu etc.).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
mazare cu creveti