autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de smantana si mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 castravete, , 1 ceapa, , 20 g unt, , sare,, piper, , 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa), , 150 g smantana, , 2 linguri mustar, , 1 lingura marar verde tocat,, 600 g peste alb (salau, merluciu etc.).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetele de coaja, se taie mai intai in doua (pe lung), se indeparteaza semintele si apoi se taie felii. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste putin in untul incins. Se adauga feliile de castravete, se calesc si ele, se sareaza si se pipereaza. Se sting cu zeama de legume si smantana, se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 5 minute, dupa care se incorporeaza mustarul si mararul tocat. - Pestele spalat si zvantat se taie bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza si se introduce in sosul cu legume. Se mai lasa sa fiarba - cu capac - inca 5 minute, se mai gusta o data de sare si piper si se serveste cu o garnitura de cartofi fierti. Sosul se poate, eventual, lega cu putina faina sau amidon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de smantana si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 castravete
  • 1 ceapa
  • 20 g unt
  • sare,
  • piper
  • 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 150 g smantana
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura marar verde tocat,
  • 600 g peste alb (salau
  • merluciu etc.).

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Cod cu smantana la cuptor(Bacalhau com natas-traditional portughez)