autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de smantana si mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 castravete, , 1 ceapa, , 20 g unt, , sare,, piper, , 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa), , 150 g smantana, , 2 linguri mustar, , 1 lingura marar verde tocat, , 600 g peste alb (salau, merluciu etc.).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetele de coaja, se taie mai intai in doua (pe lung), se indeparteaza semintele si apoi se taie felii. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste putin in untul incins. Se adauga feliile de castravete, se calesc si ele, se sareaza si se pipereaza. Se sting cu zeama de legume si smantana, se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 5 minute, dupa care se incorporeaza mustarul si mararul tocat. - Pestele spalat si zvantat se taie bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza si se introduce in sosul cu legume. Se mai lasa sa fiarba - cu capac - inca 5 minute, se mai gusta o data de sare si piper si se serveste cu o garnitura de cartofi fierti. Sosul se poate, eventual, lega cu putina faina sau amidon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de smantana si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pește Teriyaki

Pește Teriyaki

Facem o marinată din sosul Teriyaki, sosul de soia, zeama de lămâie, miere și ghimbirul dat pe

2 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu peste
Caras prajit

Caras prajit

Bucatile de caras se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 castravete
  • 1 ceapa
  • 20 g unt
  • sare,
  • piper
  • 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 150 g smantana
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 600 g peste alb (salau
  • merluciu etc.).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crap la gratar cu mujdei de usturoi