autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de smantana si mustar

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
1 castravete, 1 ceapa, 20 g unt, sare, piper, 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa), 150 g smantana, 2 linguri mustar, 1 lingura marar verde tocat, 600 g peste alb (salau, merluciu etc.).,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetele de coaja, se taie mai intai in doua (pe lung), se indeparteaza semintele si apoi se taie felii. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste putin in untul incins. Se adauga feliile de castravete, se calesc si ele, se sareaza si se pipereaza. Se sting cu zeama de legume si smantana, se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 5 minute, dupa care se incorporeaza mustarul si mararul tocat. - Pestele spalat si zvantat se taie bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza si se introduce in sosul cu legume. Se mai lasa sa fiarba - cu capac - inca 5 minute, se mai gusta o data de sare si piper si se serveste cu o garnitura de cartofi fierti. Sosul se poate, eventual, lega cu putina faina sau amidon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de smantana si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
FILE DE COD PANE

FILE DE COD PANE

Bati un ou cu sare si piper,Treci pestele prin fainasi ou, dai la prajit in ulei incins.Asezi pe

6 voturi    11 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.

7 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 castravete
  • 1 ceapa
  • 20 g unt
  • sare
  • piper
  • 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 150 g smantana
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 600 g peste alb (salau
  • merluciu etc.).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Plachie de peste