autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de smantana si mustar

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
1 castravete, 1 ceapa, 20 g unt, sare, piper, 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa), 150 g smantana, 2 linguri mustar, 1 lingura marar verde tocat, 600 g peste alb (salau, merluciu etc.).,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetele de coaja, se taie mai intai in doua (pe lung), se indeparteaza semintele si apoi se taie felii. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste putin in untul incins. Se adauga feliile de castravete, se calesc si ele, se sareaza si se pipereaza. Se sting cu zeama de legume si smantana, se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 5 minute, dupa care se incorporeaza mustarul si mararul tocat. - Pestele spalat si zvantat se taie bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza si se introduce in sosul cu legume. Se mai lasa sa fiarba - cu capac - inca 5 minute, se mai gusta o data de sare si piper si se serveste cu o garnitura de cartofi fierti. Sosul se poate, eventual, lega cu putina faina sau amidon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de smantana si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Castraveti umpluti cu ton

Castraveti umpluti cu ton

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune

10 voturi    9 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu legume si cascaval

File de peste cu legume si cascaval

Se taie rondele cca 500 grame dovlecei(din cele 1 si1/2 kg).Se prajesc f putin;se lasa,pe un servetel,

0 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 castravete
  • 1 ceapa
  • 20 g unt
  • sare
  • piper
  • 250 ml concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 150 g smantana
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 600 g peste alb (salau
  • merluciu etc.).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez