autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 600 g spanac (intreg), , 2 salai mici sau alt peste (a 300 g), , piper, , 2 catei de usturoi, , 2 linguri patrunjel verde tocat, , 3 lingurite ulei de masline, , 1 ceapa, , 1 lingura zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se alege spanacul si se spala. Pestele, curatat, spalat si zvantat, se condimenteaza, iar usturoiul se toaca marunt. Se umplu pestii cu usturoi si patrunjel verde si se prajesc 10-15 minute in doua lingurite de ulei incins.
Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in uleiul ramas. Se adauga spanacul scurs, se dunstuieste si el 5 minute si se serveste impreuna cu pestele stropit cu zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste cu spanac

File de peste cu spanac

Condimentam pestele cu sare si piper si il dam prin pesmet. Prajim pe ambele parti in putin ulei

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 600 g spanac (intreg)
  • 2 salai mici sau alt peste (a 300 g)
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 lingura zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu legume la Doubletta