autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 600 g spanac (intreg), , 2 salai mici sau alt peste (a 300 g), , piper, , 2 catei de usturoi, , 2 linguri patrunjel verde tocat, , 3 lingurite ulei de masline, , 1 ceapa, , 1 lingura zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se alege spanacul si se spala. Pestele, curatat, spalat si zvantat, se condimenteaza, iar usturoiul se toaca marunt. Se umplu pestii cu usturoi si patrunjel verde si se prajesc 10-15 minute in doua lingurite de ulei incins.
Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in uleiul ramas. Se adauga spanacul scurs, se dunstuieste si el 5 minute si se serveste impreuna cu pestele stropit cu zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste cu spanac

File de peste cu spanac

Condimentam pestele cu sare si piper si il dam prin pesmet. Prajim pe ambele parti in putin ulei

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

Ciupercile se scurg de apa, se spala si se calesc intr-o cratita cu putin unt. Se pune putina sare

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 600 g spanac (intreg)
  • 2 salai mici sau alt peste (a 300 g)
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 lingura zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute cu ton in stil marocan