Peste cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 600 g spanac (intreg),
  • 2 salai mici sau alt peste (a 300 g),
  • piper,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 linguri patrunjel verde tocat,
  • 3 lingurite ulei de masline,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingura zeama de lamaie.

Mod de preparare

Se alege spanacul si se spala. Pestele, curatat, spalat si zvantat, se condimenteaza, iar usturoiul se toaca marunt. Se umplu pestii cu usturoi si patrunjel verde si se prajesc 10-15 minute in doua lingurite de ulei incins.

Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in uleiul ramas. Se adauga spanacul scurs, se dunstuieste si el 5 minute si se serveste impreuna cu pestele stropit cu zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise