autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu telina la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 pesti a 200 g (Biban, Rosioara, Caras), , 3 cepe,, un bulb de telina,, o tulpina de telina, , 2 linguri de malai, , 2 linguri pesmet, , 4 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 grade C. Se curata si se taie ceapa pestisori, se curata telina si se taie cubulete, iar tulpina de telina se spala si se taie rondele. Se incinge uleiul (2 linguri) intr-o tigaie si se caleste ceapa, 5 minute, la foc mic. Se adauga telina, se calesc si ele inca zece minute, se sareaza, se pipereaza si se pun intr-o tava.
Se curata pestele, se zvanta, se da prin malai si se prajeste in ulei (o lingura), cate un minut pe fiecare parte. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se asaza in tava peste stratul de ceapa si telina, se presara cu pesmet, se baga la cuptor si se lasa circa 8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu telina la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu sos  la Dubletta

Pastrav cu sos la Dubletta

Pastravul curatat, se trece prin faina de porumb, se prajeste foarte usor pe ambele parti cat sa

20 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Salau marinat la cuptor

Salau marinat la cuptor

Se curata pestii de solzi si de branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta. Se prepara

13 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 pesti a 200 g (Biban
  • Rosioara
  • Caras)
  • 3 cepe,
  • un bulb de telina,
  • o tulpina de telina
  • 2 linguri de malai
  • 2 linguri pesmet
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Goujon de stiuca