autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste cu telina la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 pesti a 200 g (Biban, Rosioara, Caras), , 3 cepe,, un bulb de telina,, o tulpina de telina, , 2 linguri de malai, , 2 linguri pesmet, , 4 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 grade C. Se curata si se taie ceapa pestisori, se curata telina si se taie cubulete, iar tulpina de telina se spala si se taie rondele. Se incinge uleiul (2 linguri) intr-o tigaie si se caleste ceapa, 5 minute, la foc mic. Se adauga telina, se calesc si ele inca zece minute, se sareaza, se pipereaza si se pun intr-o tava.
Se curata pestele, se zvanta, se da prin malai si se prajeste in ulei (o lingura), cate un minut pe fiecare parte. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se asaza in tava peste stratul de ceapa si telina, se presara cu pesmet, se baga la cuptor si se lasa circa 8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu telina la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 pesti a 200 g (Biban
  • Rosioara
  • Caras)
  • 3 cepe,
  • un bulb de telina,
  • o tulpina de telina
  • 2 linguri de malai
  • 2 linguri pesmet
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav umplut, la cuptor