Se curata varza, se taie mai intai in 4 si pe urma fasii, se spala si se lasa sa se scurga. Se caleste in untul incins, se adauga sare, piper si coaja rasa de lamaie, se stinge cu zeama de legume si smantana si se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 20 de minute.
Intr-o oala, se pune pe foc apa cu sare si se incorporeaza o jumatate de lamaie taiata felii si cealalta jumatate stoarsa (zeama). Se spala pestele, se zvanta si se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute din momentul cand apa clocoteste.
Varza se sareaza, se pipereaza, se acreste cu putina zeama de lamaie si se serveste cu pestele, eventual si cu o garnitura de cartofi fierti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii