Se curata ceapa si marul, se taie ceapa - cubulete, marul - feliute subtiri si se calesc putin in untul topit. Se sting cu apa, se dau in cateva clocote si se adauga varza murata si sarea. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba circa 15 minute la foc potrivit. - Se spala fileurile de peste, se zvanta, se stropesc cu zeama de lamaie si se sareaza putin. Se pune untul la incins (intr-o tigaie de teflon) si se prajesc la foc mic, cate 2-3 minute pe fiecare parte. - Intre timp, se pun pe foc vinul si zeama de zarzavat, se lasa sa fiarba cateva minute, dupa care se adauga smantana si se amesteca - pe flacara - pana ce sosul s-a ingrosat (fara sa fiarba). Se gusta de sare si piper. - Se asaza varza pe 4 farfurii, se toarna deasupra sosul de vin si peste varza se pun bucatile de peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii