autor:

Simona

» » Mancaruri cu peste

Peste delicios

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
4 pesti ( la alegere, dupa buget: crap, pastrav, macrou), 2 linguri stafide, 1 lamaie, 1 ceapa, 2 -3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 4 linguri vin alb, 4 linguri ulei de masline, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti bine pestii, ii speli si ii usuci cu un prosop de bucatarie. Pui stafidele 15 minute la inmuiat in apa calda. Tai marunt ceapa si o calesti in ilei cateva minute, impreuna cu usturoiul tocat marunt, sare si piper. Adaugi pestii bine zvantati si ii prajesti 10 minute pe o parte si pe cealalta. Pui apoi vinul, stafidele, 1 cana de apa, foi de dafin. Lasi totul la foc moderat, acoperit cu capac, timp de 20 minute si mai intorci pestii pe cealalta parte. Asezi apoi pestele pe un platou, il stropesti cu sosul format si pui si stafidele. Stropesti cu zeama de lamaie dupa gust si presari patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste delicios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Buchete de sparanghel cu somon

Buchete de sparanghel cu somon

Se fierb 3-5 minute tulpinile de sparanghel in apa cu sare. Se scot si se dau sub jet de apa rece,

6 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Şalăul era deja curăţat de solzi, intestine şi spălat bine, încă de pe vremea când am sosit

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pesti ( la alegere
  • dupa buget: crap
  • pastrav
  • macrou)
  • 2 linguri stafide
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 2 -3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 4 linguri vin alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste alb cu cartofi natur