autor:

Simona

» » Mancaruri cu peste

Peste delicios

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
4 pesti ( la alegere, dupa buget: crap, pastrav, macrou), 2 linguri stafide, 1 lamaie, 1 ceapa, 2 -3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 4 linguri vin alb, 4 linguri ulei de masline, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti bine pestii, ii speli si ii usuci cu un prosop de bucatarie. Pui stafidele 15 minute la inmuiat in apa calda. Tai marunt ceapa si o calesti in ilei cateva minute, impreuna cu usturoiul tocat marunt, sare si piper. Adaugi pestii bine zvantati si ii prajesti 10 minute pe o parte si pe cealalta. Pui apoi vinul, stafidele, 1 cana de apa, foi de dafin. Lasi totul la foc moderat, acoperit cu capac, timp de 20 minute si mai intorci pestii pe cealalta parte. Asezi apoi pestele pe un platou, il stropesti cu sosul format si pui si stafidele. Stropesti cu zeama de lamaie dupa gust si presari patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste delicios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti a la Franky

Creveti a la Franky

Daca preferati crevetii proaspeti ii decojiti si ii lasati pe un prosop de bucatarie la uscat,daca

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
File e rechin cu portocale

File e rechin cu portocale

Cotletul dezghetat se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Fileurile se rumenesc usor, pe

1 vot    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pesti ( la alegere
  • dupa buget: crap
  • pastrav
  • macrou)
  • 2 linguri stafide
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 2 -3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 4 linguri vin alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Merlucius in crusta de malai