Cureti bine pestii, ii speli si ii usuci cu un prosop de bucatarie. Pui stafidele 15 minute la inmuiat in apa calda. Tai marunt ceapa si o calesti in ilei cateva minute, impreuna cu usturoiul tocat marunt, sare si piper. Adaugi pestii bine zvantati si ii prajesti 10 minute pe o parte si pe cealalta. Pui apoi vinul, stafidele, 1 cana de apa, foi de dafin. Lasi totul la foc moderat, acoperit cu capac, timp de 20 minute si mai intorci pestii pe cealalta parte. Asezi apoi pestele pe un platou, il stropesti cu sosul format si pui si stafidele. Stropesti cu zeama de lamaie dupa gust si presari patrunjel tocat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii