autor:

karrmenus

» » Mancaruri cu peste

Peste Dorina

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
2-3 fileuri de peste (pangasius se potriveste cel mai bine, dar merge si cu alte soiuri), 2 cepe, 1/2 ardel gras, 300 gr champignions proaspete, 150 gr cascaval, 1 lingura bulion, patrunjel, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, ardelul fasii scurte, ciupercile felii si se calesc impreuna. Spre sfarsit se adauga bulionul dizolvat in putina apa rece, patrunjelul tocat fin, se potriveste de sare si piper. Intr-un vas termorezistent se toarna 3/4 din cantitatea de ciuperci cu sos, apoi se aranjeaza fileul de peste deasupra, acoperind sosul, se rade cascavalul peste (in strat mai grosut), iar peste cascaval se aseaza ultimul sfert de cantitate de sos de ciuperci. Se da la cuptor cam 30 min la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Dorina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Caracatita imbatata in vin rosu

Caracatita imbatata in vin rosu

Am avut norocul ca un prieten pescar sa ne ofere o caracatita abia scoasa din mare si ca sa nu o

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu sos de rosii

Peste la cuptor cu sos de rosii

Fileurile se spala sub un jet de apa, se condimenteaza cu sare, piper si se asaza intr-o tava. Ceapa

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 fileuri de peste (pangasius se potriveste cel mai bine
  • dar merge si cu alte soiuri)
  • 2 cepe
  • 1/2 ardel gras
  • 300 gr champignions proaspete
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura bulion
  • patrunjel
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute din carne de crab