Peste Dorina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 fileuri de peste (pangasius se potriveste cel mai bine
  • dar merge si cu alte soiuri)
  • 2 cepe
  • 1/2 ardel gras
  • 300 gr champignions proaspete
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura bulion
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, ardelul fasii scurte, ciupercile felii si se calesc impreuna. Spre sfarsit se adauga bulionul dizolvat in putina apa rece, patrunjelul tocat fin, se potriveste de sare si piper. Intr-un vas termorezistent se toarna 3/4 din cantitatea de ciuperci cu sos, apoi se aranjeaza fileul de peste deasupra, acoperind sosul, se rade cascavalul peste (in strat mai grosut), iar peste cascaval se aseaza ultimul sfert de cantitate de sos de ciuperci. Se da la cuptor cam 30 min la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise