autor:

karrmenus

» » Mancaruri cu peste

Peste Dorina

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
2-3 fileuri de peste (pangasius se potriveste cel mai bine, dar merge si cu alte soiuri), 2 cepe, 1/2 ardel gras, 300 gr champignions proaspete, 150 gr cascaval, 1 lingura bulion, patrunjel, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, ardelul fasii scurte, ciupercile felii si se calesc impreuna. Spre sfarsit se adauga bulionul dizolvat in putina apa rece, patrunjelul tocat fin, se potriveste de sare si piper. Intr-un vas termorezistent se toarna 3/4 din cantitatea de ciuperci cu sos, apoi se aranjeaza fileul de peste deasupra, acoperind sosul, se rade cascavalul peste (in strat mai grosut), iar peste cascaval se aseaza ultimul sfert de cantitate de sos de ciuperci. Se da la cuptor cam 30 min la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Dorina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit. Se condimenteaza

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care

20 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 fileuri de peste (pangasius se potriveste cel mai bine
  • dar merge si cu alte soiuri)
  • 2 cepe
  • 1/2 ardel gras
  • 300 gr champignions proaspete
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura bulion
  • patrunjel
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
STAVRIZI PRAJITI