autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Peste impachetat

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg caras sau macrou(2 bucati),200g slanina afumata,200g sunca afumata,2 fire cimbru,1 ceapa, catei usturoi, de aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se condimenteaza.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun in interiorul pestilor.Pestii se pun pe cate o folie de aluminiu,pe felii de slanina si sunca,impreuna cu cate un fir de cimbru,si se impacheteaza.
Se pun pestii intr-o tava cu putina apa si ulei.Se coace la cuptor 30-35 minute.Se servesc pestii calzi, cu mujdei frecat cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste impachetat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de Macrou cu legume sotate,

File de Macrou cu legume sotate,

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat

20 voturi    7 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Pastravi prajiti

Pastravi prajiti

Se curata pastravii la interior si exterior ca orice alt tip de peste. Se sareaza si condimenteaza

9 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg caras sau macrou(2 bucati),200g slanina afumata,200g sunca afumata,2 fire cimbru,1 ceapa, catei usturoi, de aluminiu

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
RULOURI DE COD LA CUPTOR
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide