Peste impachetat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg caras sau macrou(2 bucati)
  • 200g slanina afumata
  • 200g sunca afumata
  • 2 fire cimbru
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Pestele se condimenteaza.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun in interiorul pestilor.Pestii se pun pe cate o folie de aluminiu,pe felii de slanina si sunca,impreuna cu cate un fir de cimbru,si se impacheteaza.

Se pun pestii intr-o tava cu putina apa si ulei.Se coace la cuptor 30-35 minute.Se servesc pestii calzi, cu mujdei frecat cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor