Reteta postata pe: 21 iunie 2009
Ingrediente
1/2 kg caras sau macrou(2 bucati),200g slanina afumata,200g sunca afumata,2 fire cimbru,1 ceapa,2 catei usturoi,sare,piper,folie de aluminiu
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Pestele se condimenteaza.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun in interiorul pestilor.Pestii se pun pe cate o folie de aluminiu,pe felii de slanina si sunca,impreuna cu cate un fir de cimbru,si se impacheteaza.
Se pun pestii intr-o tava cu putina apa si ulei.Se coace la cuptor 30-35 minute.Se servesc pestii calzi, cu mujdei frecat cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste impachetat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate