1.Pestele curatat si spalat se taie in felii de 3-4 cm. si se sareaza.Se lasa sa stea 1/2 ora.
2.Cartofii se curata ,se taie cubulete si se fierb in apa sarata .Mazarea se fierbe cu 2 linguri apa,sub capac,pana se inmoaie.
3.Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare.Faina se amesteca cu putina sare, piper,putin praf chili,galbenusurile si 1/4 din cantitatea de bere.Se incorporeaza treptat si restul de bere ,apoi albusurile.Se trec fileurile de peste prin acest aluat si se frig in ulei fierbinte.Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta ,apoi se aranjeaza pe un platou.
4.Cartofii se amesteca cu patrunjelul fin tocat si cu mazarea si se aranjeaza intr-o salatiera.Se orneaza pestele cu felii de rosie ,patrunjel verde si felii de lamaie si se serveste cu legumele din salatiera si cu un vin alb sec.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii