autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

PESTE IN ALUAT DE BERE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2009

Ingrediente
800g.file de crap,, sare,, piper,, 600g.cartofi,, 200g.mazare verde,, 3 oua,, 200g.faina,, praf de chili,, 200ml. bere blonda,, 1 rosie,, ulei,, 1 lamaie,, 1 legatura patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1.Pestele curatat si spalat se taie in felii de 3-4 cm. si se sareaza.Se lasa sa stea 1/2 ora.
2.Cartofii se curata ,se taie cubulete si se fierb in apa sarata .Mazarea se fierbe cu 2 linguri apa,sub capac,pana se inmoaie.
3.Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare.Faina se amesteca cu putina sare, piper,putin praf chili,galbenusurile si 1/4 din cantitatea de bere.Se incorporeaza treptat si restul de bere ,apoi albusurile.Se trec fileurile de peste prin acest aluat si se frig in ulei fierbinte.Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta ,apoi se aranjeaza pe un platou.
4.Cartofii se amesteca cu patrunjelul fin tocat si cu mazarea si se aranjeaza intr-o salatiera.Se orneaza pestele cu felii de rosie ,patrunjel verde si felii de lamaie si se serveste cu legumele din salatiera si cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE IN ALUAT DE BERE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste prajit in aluat de clatite,cu bere

File de peste prajit in aluat de clatite,cu bere

Acum vreo 2 saptamini,sotul meu a vazut la Euforia Cuisine,o mincare facuta de Jakob Hausman(asa

17 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu sos de rosii

Peste la cuptor cu sos de rosii

Fileurile se spala sub un jet de apa, se condimenteaza cu sare, piper si se asaza intr-o tava. Ceapa

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g.file de crap,
  • sare,
  • piper,
  • 600g.cartofi,
  • 200g.mazare verde,
  • 3 oua,
  • 200g.faina,
  • praf de chili,
  • 200ml. bere blonda,
  • 1 rosie,
  • ulei,
  • 1 lamaie,
  • 1 legatura patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Spigola in cariera de sare