Portocalele si lamaia se storc intr-un vas care sa poata tolera temperatura cuptorului.
Se pune in sucul rezultat sare, piper si usturoi.
Se pune pestele in suc/sos si se lasa la frigider o jumatate de ora.
Se coace in cuptor preincalzit la foc mediu sau 180-200 C cam 20 minute.
Se serveste cu orez basmati sau boaba lunga si salata :)
Este reteta cu care l-am cucerit pe sotul meu acum 4 ani..prietena mea a gasit-o intamplator pe net, nu cunosc provenienta, dar nici nu am mai gasit-o pe alte site-uri( am cautat muuult)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii