autor:

laly

» » Mancaruri cu peste

Peste in sos de portocale

Autor: laly (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laly (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2011

Ingrediente
3-4 portocale, 1 lamaie, usturoi cat de mult va place, sare, piper, peste de preferat fara oase si proaspat- somon folosesc eu.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Portocalele si lamaia se storc intr-un vas care sa poata tolera temperatura cuptorului.

Se pune in sucul rezultat sare, piper si usturoi.

Se pune pestele in suc/sos si se lasa la frigider o jumatate de ora.

Se coace in cuptor preincalzit la foc mediu sau 180-200 C cam 20 minute.

Se serveste cu orez basmati sau boaba lunga si salata :)



Este reteta cu care l-am cucerit pe sotul meu acum 4 ani..prietena mea a gasit-o intamplator pe net, nu cunosc provenienta, dar nici nu am mai gasit-o pe alte site-uri( am cautat muuult)
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor

Crap la cuptor

Se spala pestele si se pune in tava la cuptor impreuna cu piperul usturoiul taiat marunt si vinul. Se

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav

Pastrav "imbracat"in bacon

"Confectionam" o maioneza de usturoi din usturoiul zdrobit peste care adaugam putina sare ,apoi ulei

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Platou marin cu Gazpacho si sparanghel