autor:

laly

» » Mancaruri cu peste

Peste in sos de portocale

Autor: laly (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laly (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2011

Ingrediente
3-4 portocale, 1 lamaie, usturoi cat de mult va place, sare, piper, peste de preferat fara oase si proaspat- somon folosesc eu.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Portocalele si lamaia se storc intr-un vas care sa poata tolera temperatura cuptorului.

Se pune in sucul rezultat sare, piper si usturoi.

Se pune pestele in suc/sos si se lasa la frigider o jumatate de ora.

Se coace in cuptor preincalzit la foc mediu sau 180-200 C cam 20 minute.

Se serveste cu orez basmati sau boaba lunga si salata :)



Este reteta cu care l-am cucerit pe sotul meu acum 4 ani..prietena mea a gasit-o intamplator pe net, nu cunosc provenienta, dar nici nu am mai gasit-o pe alte site-uri( am cautat muuult)
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod pane

File de cod pane

Portionez pestele spalat si uscat in prosop.Trec bucatile de peste prin faina, ou batut cu sare,

7 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
lup de mare la cuptor

lup de mare la cuptor

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salau cu fructe la cuptor