autor:

laly

» » Mancaruri cu peste

Peste in sos de portocale

Autor: laly (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laly (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2011

Ingrediente
3-4 portocale, 1 lamaie, usturoi cat de mult va place, sare, piper, peste de preferat fara oase si proaspat- somon folosesc eu.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Portocalele si lamaia se storc intr-un vas care sa poata tolera temperatura cuptorului.

Se pune in sucul rezultat sare, piper si usturoi.

Se pune pestele in suc/sos si se lasa la frigider o jumatate de ora.

Se coace in cuptor preincalzit la foc mediu sau 180-200 C cam 20 minute.

Se serveste cu orez basmati sau boaba lunga si salata :)



Este reteta cu care l-am cucerit pe sotul meu acum 4 ani..prietena mea a gasit-o intamplator pe net, nu cunosc provenienta, dar nici nu am mai gasit-o pe alte site-uri( am cautat muuult)
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fructe de mare in clatite cu tarhon

Fructe de mare in clatite cu tarhon

1. Pentru clatite, se pun faina, albusul, laptele, tarhonul, sarea si piperul intr-un blender si

12 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon cu lamaie

Somon cu lamaie

Presaram un strat de sare mare in dubletta,peste care asezam somonul stropit cu ulei de masline si

25 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Chiftelute din dovlecei, vinete si ton