Se curata crapul si se taie felii mai mari, legumele se curata si se taie Julien.
Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei, se aseaza un strat de ceapa, deasupra un strat de ardei grasi, deasupra un strat de rosii. Se sareaza si se pipareaza dupa gust.
Se aseaza feliile de crap sarate si piparate si se aseaza iar un strat de ceapa, unul de ardei gras si unul de rosii.
Se baga in cuptorul incins la foc mare circa 1 ora.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii