Reteta postata pe: 23 mai 2008
Ingrediente
1-2 pesti (cca 2 kg), 4 ardei grasi, 3-4 rosii, 2 capatani de usturoi, 200 ml ulei, 50g pasta de rosii, 2-3 lamai, 100 ml vin alb sec, patrunjel, sare, piper, cimbru.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii taiati felii si uleiul. Se dau la cuptor cca 15 minute apoi se scoate tava, se pun deasupra rosiile taiate felii, pasta de rosii diluata si vinul. Se da iar la cuptor cca 10 minute.
Se serveste fierbinte, cu felii de lamaie si patrunjel tocat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "peste la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie
8 voturi
5 comentarii
2h 30 min
Punem cuptorul la incalzit la 210 grade.Ciupercile le taiem dea lungul in fisii.Ardeiul il taien
20 voturi
15 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
nicoleta lacatus (Chef de cuisine) , 10 iunie 2008
peste vreau si eu sa gatesc!arata bine!