autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

peste la cuptor

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1-2 pesti (cca 2 kg), 4 ardei grasi, 3-4 rosii, 2 capatani de usturoi, 200 ml ulei, 50g pasta de rosii, 2-3 lamai, 100 ml vin alb sec, patrunjel, sare, piper, cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii taiati felii si uleiul. Se dau la cuptor cca 15 minute apoi se scoate tava, se pun deasupra rosiile taiate felii, pasta de rosii diluata si vinul. Se da iar la cuptor cca 10 minute.
Se serveste fierbinte, cu felii de lamaie si patrunjel tocat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Se curata pestele, se spala si se lasa o jumate de ora in apa rece. Intr-un bol se curata ardeii

4 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Cred ca e o nebunie

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Dupa cum arata in poze,cred ca este caras...Mie imi place carasul prajit foarte bine,chiar mai crocant...

  • Fara foto

    raluki , 20 decembrie 2008

    Arata tare bine reteta, dar eu nu vad usturoiu cum se folosesete (ma gandesc ca trebuie taiat si el si pus peste peste):)) Incerc azi reteta si va spun cat este de gustos :)

    • nicoleta lacatus

      nicoleta lacatus (Chef de cuisine) , 10 iunie 2008

      peste vreau si eu sa gatesc!arata bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1-2 pesti (cca 2 kg)
  • 4 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • 2 capatani de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 50g pasta de rosii
  • 2-3 lamai
  • 100 ml vin alb sec
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru.

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
minciunele

minciunele

Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia subtire, cat muchia de cutit.

16 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e o nebunie

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste de rau, prajit