Peste la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Peste la cuptor

Ingrediente

  • 1 peste (ce doriti, dar sa fie mai mare)
  • 6 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 -6 linguri ulei
  • Sare
  • 4 catei usturoi
  • 2 pahare apa

Mod de preparare

Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Curatam, spalam si taiem cartofii si rosiile rondele. Punem pestele , rosiilesi cartofii in vas de yena. Adaugam sare, ulei, patrunjelul taiat marunt si usturoi. Adaugam apa, acoperim tava cu folie de aluminiu si coacem pentru 35 minute. Luam folia si mai lasam 35-45 minute. Servim cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise