autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

PESTE LA CUPTOR

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
peste, ulei, sare, condimente de peste, usturoi, lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pestele si se taie bucati. Se pune intr-o tava cu ulei. Peste el se adauga condimentele, usturoiul, zeama de la lamaie si niste sare (totul dupa gust). Dupa ce se face pe o parte, se intoarace si se da iar cu condimente, usturoi, sare, zeama de lamaie. Dupa ce s-a prajit, se scoate si se serveste cald sau rece dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata

Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata

Incalzim cuptorul. Taiem foarte marunt frunzele de rozmarin. Condimentam fileurile de peste cu

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

14 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi