autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

PESTE LA CUPTOR

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
peste, ulei, sare, condimente de peste, usturoi, lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pestele si se taie bucati. Se pune intr-o tava cu ulei. Peste el se adauga condimentele, usturoiul, zeama de la lamaie si niste sare (totul dupa gust). Dupa ce se face pe o parte, se intoarace si se da iar cu condimente, usturoi, sare, zeama de lamaie. Dupa ce s-a prajit, se scoate si se serveste cald sau rece dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste (somn) la cuptor pe pat de legume

Peste (somn) la cuptor pe pat de legume

Se curăță peștele (de solzi și de resturile de măruntaie, dacă mai este cazul) se spală bine

13 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
File de peste cu spanac