Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Ingrediente
peste, ulei, sare, condimente de peste, usturoi, lamaie
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala pestele si se taie bucati. Se pune intr-o tava cu ulei. Peste el se adauga condimentele, usturoiul, zeama de la lamaie si niste sare (totul dupa gust). Dupa ce se face pe o parte, se intoarace si se da iar cu condimente, usturoi, sare, zeama de lamaie. Dupa ce s-a prajit, se scoate si se serveste cald sau rece dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Intr-un bol se pune uleiul ,paprica iute,sare, piper.Se amesteca totul si se unge pestele cu uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate