autor:

Nicoleta Radosav

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor

Autor: Nicoleta Radosav (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Radosav (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
1 kg peste ( crap, macrou, salau ), 4 cepe, 10 catei usturoi, sare, piper, oregano, cimbru, dafin, 100 ml vin alb, 300 ml bulon, ulei, 2-3 rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de intestine si solzi, se indeparteaza capul,se portioneaza in bucati potrivite se sareaza si se lasa cca 30 min. Se taie ceapa solzisori si se caleste foarte putin in ulei, se adauga pestele si se lasa putin la foc mijlociu. Se adauga piper, oregano, cimbru, 2-3 foi de dafin si usturoiul taiat bucatele si se mai lasa la fiert ca 5 minute. Apoi se adauga vinul si bulionul si putina apa ( cca 100 ml).Se pune intr-o tava la cuptor aranjand bucatile de peste, iar pe fiecare bucata de peste se pune o felie de rosie. Se tine la cuptor pana scade sosul si pestele este fiert suficient.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Curatam

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Calmar si creveti picanti cu legume si orez