Peste la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste ( crap
  • macrou
  • salau )
  • 4 cepe
  • 10 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • dafin
  • 100 ml vin alb
  • 300 ml bulon
  • ulei
  • 2-3 rosii.

Mod de preparare

Pestele se curata de intestine si solzi, se indeparteaza capul,se portioneaza in bucati potrivite se sareaza si se lasa cca 30 min. Se taie ceapa solzisori si se caleste foarte putin in ulei, se adauga pestele si se lasa putin la foc mijlociu. Se adauga piper, oregano, cimbru, 2-3 foi de dafin si usturoiul taiat bucatele si se mai lasa la fiert ca 5 minute. Apoi se adauga vinul si bulionul si putina apa ( cca 100 ml).Se pune intr-o tava la cuptor aranjand bucatile de peste, iar pe fiecare bucata de peste se pune o felie de rosie. Se tine la cuptor pana scade sosul si pestele este fiert suficient.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Gateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise