Se curata cartofii si se portioneaza (rondele), se taie ceapa si rosiile felii; se unge tava cu untul; pestele file se portioneaza in functie de forma cartofilor; se asaza pe o felie de cartof o buc. de peste, o felie ceapa si una de rosie, se fixeaza cu o scobitoare si se asaza in tava. Se condimenteaza si se stropeste cu citeva picaturi de ulei dupa care se acopera cu folie de aluminiu. Se tine la cuptor 30-35 min. Se serveste cald cu lamaie si patrunjel tocat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii