Peste la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg file peste slab; 1/2 kg cartofi; 1/2 kg rosii; 2 buc ceapa; 100g unt; sare si piper dapa gust; ulei de masline; patrunjel si 1 buc lamaie

Mod de preparare

Se curata cartofii si se portioneaza (rondele), se taie ceapa si rosiile felii; se unge tava cu untul; pestele file se portioneaza in functie de forma cartofilor; se asaza pe o felie de cartof o buc. de peste, o felie ceapa si una de rosie, se fixeaza cu o scobitoare si se asaza in tava. Se condimenteaza si se stropeste cu citeva picaturi de ulei dupa care se acopera cu folie de aluminiu. Se tine la cuptor 30-35 min. Se serveste cald cu lamaie si patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise