autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu cartofi nature

Autor: lacramioara ana-maria cucos (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara ana-maria cucos (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
4 bucati macrou de marime medie, 2 cepe mari, 4 rosii, 1 ardei galben, 1 ardei rosu, 100 ml ulei, 50 ml ulei masline, 1 lamaie, 2-3 fire patrunjel verde, sare, piper, 1,5 kg cartofi

Dificultate: Medie Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

se spala pestele, se portioneaza sau se poate lasa intreg. Se taie ceapa solzisori, rosiile, ardeiul si se pun intr-o tava, cu o lingura de ulei si un pahar cu apa. Se condimenteaza si se da la cuptor cca. 20 de min. cam cat scade apa. Apoi se pune pestele, se condimenteaza si se da la cupor inca 30 min.
Cartofii se curata de coaja, se taie si se pun la fiert cu putina sare.
Cand pestele e gata, se scoate si se aseaza pe farurie, se pune si sosul din tava, alaturi de garnitura de cartofi. Se stropeste cu ulei de masline si cu lamaie si se presara patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati macrou de marime medie
  • 2 cepe mari
  • 4 rosii
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lamaie
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1,5 kg cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de lacramioara ana-maria cucos
Snitel pui cubulete

Snitel pui cubulete

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete de marime medie - astfel taiat, puiul se va patrunde

2 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de novac