Reteta postata pe: 22 iunie 2008
Ingrediente
4 bucati macrou de marime medie, 2 cepe mari, 4 rosii, 1 ardei galben, 1 ardei rosu, 100 ml ulei, 50 ml ulei masline, 1 lamaie, 2-3 fire patrunjel verde, sare, piper, 1,5 kg cartofi
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
se spala pestele, se portioneaza sau se poate lasa intreg. Se taie ceapa solzisori, rosiile, ardeiul si se pun intr-o tava, cu o lingura de ulei si un pahar cu apa. Se condimenteaza si se da la cuptor cca. 20 de min. cam cat scade apa. Apoi se pune pestele, se condimenteaza si se da la cupor inca 30 min.
Cartofii se curata de coaja, se taie si se pun la fiert cu putina sare.
Cand pestele e gata, se scoate si se aseaza pe farurie, se pune si sosul din tava, alaturi de garnitura de cartofi. Se stropeste cu ulei de masline si cu lamaie si se presara patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate