autor:

GELLERT RAMONA

» » Mancaruri cu peste

PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
- 1 file peste, - 4 cortofi medii, - condimente: sare, piper, delikat, putin unt, chilli, boia de ardei iute, condiment pentru peste, , - 2 linguri pesmet, , - 1 catel usturoi, , - felii de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina sare di delikat pentru 5 minute.
Intre timp se spala si pestele, se condimenteaza cu sare, piper, condiment pentru peste, usturoi tocat marunt(eu am folosit codite verzi de usturoi). Se asaza pestele pe o bucata de folie de aluminiu pe care o ungem cu putin unt. Deasupra pestelui se pun 2-3 felii de lamaie apoi se impacheteaza.
se scot cartofii si se dau printr-un amestec de condimente: sare, piper, boia, chilli,pesmet. Se asaza in tava cartofii unul langa celalalt pe hartie de copt iar langa cartofi se pune si pestele impachetat in folie. Se da la cuptorul incalzit in prealabil pentru 25 de minute. Se poate servi sos de iaurt cu usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod la cuptor

Cod la cuptor

Se curata, se spala , se lasa la surs pestele apoi se stropeste cu sos de peste si zaema de lamaie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Rasol de pastrav cu piure de legume

Rasol de pastrav cu piure de legume

Fileurile de pastrav si legumele se fierb la aburi. Din morcovi si din telina fiarta am facut un

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte bun!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    O bunatate...

  • Dayonara

    Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Arata foarte bine! Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Imi place ideea. Am sa fac si eu asa la o masa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 1 file peste
  • - 4 cortofi medii
  • - condimente: sare
  • piper
  • delikat
  • putin unt
  • chilli
  • boia de ardei iute
  • condiment pentru peste
  • - 2 linguri pesmet
  • - 1 catel usturoi
  • - felii de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

164 voturi    39 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

3 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste tilapia prajit cu lamaie si cumin