Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina sare di delikat pentru 5 minute.
Intre timp se spala si pestele, se condimenteaza cu sare, piper, condiment pentru peste, usturoi tocat marunt(eu am folosit codite verzi de usturoi). Se asaza pestele pe o bucata de folie de aluminiu pe care o ungem cu putin unt. Deasupra pestelui se pun 2-3 felii de lamaie apoi se impacheteaza.
se scot cartofii si se dau printr-un amestec de condimente: sare, piper, boia, chilli,pesmet. Se asaza in tava cartofii unul langa celalalt pe hartie de copt iar langa cartofi se pune si pestele impachetat in folie. Se da la cuptorul incalzit in prealabil pentru 25 de minute. Se poate servi sos de iaurt cu usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii