autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu lamaie

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
1 buc Peste, 300 ml Vin, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 1 buc Lamaie, 5 gr Piper, 20 ml Ulei, 400 ml Apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Se ia un peste fara oase cam de 2 kg, se curata si se portioneaza medalioane. Se scurge bine de apa, se pune in tava cu putin ulei, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piperul, si lamaia taiata felii care se pune deasupra pestelui pe fiecare bucata. Se da la cuptorul incins circa 1/2 ora, dupa care se adauga vinul alb si se mai lasa pana cand se evapora vinul, cam 15 minute. Se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit

4 voturi    1 comentariu
1h 12 min
Mancaruri cu peste
Plachie cu peste file

Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri,

3 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Simplu si bun.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Gustoos si sanatos!

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1 buc Peste
  • 300 ml Vin
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 1 buc Lamaie
  • 5 gr Piper
  • 20 ml Ulei
  • 400 ml Apa

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie de crap taraneasca la cuptor