Se ia un peste fara oase cam de 2 kg, se curata si se portioneaza medalioane. Se scurge bine de apa, se pune in tava cu putin ulei, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piperul, si lamaia taiata felii care se pune deasupra pestelui pe fiecare bucata. Se da la cuptorul incins circa 1/2 ora, dupa care se adauga vinul alb si se mai lasa pana cand se evapora vinul, cam 15 minute. Se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii