autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu lamaie

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
1 buc Peste, 300 ml Vin, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 1 buc Lamaie, 5 gr Piper, 20 ml Ulei, 400 ml Apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

12 voturi

Mod de preparare

Se ia un peste fara oase cam de 2 kg, se curata si se portioneaza medalioane. Se scurge bine de apa, se pune in tava cu putin ulei, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piperul, si lamaia taiata felii care se pune deasupra pestelui pe fiecare bucata. Se da la cuptorul incins circa 1/2 ora, dupa care se adauga vinul alb si se mai lasa pana cand se evapora vinul, cam 15 minute. Se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!
Se ia un peste fara oase cam de 2 kg, se curata si se portioneaza medalioane. Se scurge bine de apa, se pune in tava cu putin ulei, Maggi Secretul Gus
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste
Sardina la grill (gratar) in saramura

Sardina la grill (gratar) in saramura

Se curata pestele de mate,intestine,se taie capetele,se spala si se zvanta... Se amesteca condimentele

12 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Placinta de primavara cu somn

Placinta de primavara cu somn

Incalzeste cuptorul la 220⁰C. Fierbe cartofii in apa cu sare si scurge-i, paseaza-i apoi amesteca-i

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Simplu si bun.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Gustoos si sanatos!

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 buc Peste
  • 300 ml Vin
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 1 buc Lamaie
  • 5 gr Piper
  • 20 ml Ulei
  • 400 ml Apa

Raporteaza reteta

Retete
de clara marinescu
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Se pune la fiert carnea, si cand este aproape fiarta se pune zarzavatul taiat buculete, ceapa si

0 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Se curata ardeii de seminte, separat se pune la calit in ulei orezul cu ceapa si ciupercile, dupa

1 vot    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficatei cu sos de vin

Ficatei cu sos de vin

Se spala bine ficateii de pui si se lasa la scurs, separat intr-o cratita se taie ceapa marunt, se

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu si bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive