autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu patrunjel

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
doua cepe, - doi catei de usturoi, -4 linguri de ulei, - jumatate de kg de rosii, - sare si piper, - file de peste alb (salau, cod, merluciu) aprox. 600 g, - doua linguri capere,, - o legatura de patrunjel verde, - o lingura de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la incins 2 linguri de ulei de floarea soarelui si se calesc in aceeasi tigaie ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sarea si piperul si se lasa la fiert aprox. 5 min. fara capac. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas yena, pestele se spala, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si uleiul ramas. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptor la 200 grade C si se lasa pestele sa se patrunda aprox. 20 de min. Pestele cu patrunjel se serveste de regula impreuna cu cartofi fierti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Hake la cuptor

Hake la cuptor

Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • doua cepe
  • - doi catei de usturoi
  • -4 linguri de ulei
  • - jumatate de kg de rosii
  • - sare si piper
  • - file de peste alb (salau
  • cod
  • merluciu) aprox. 600 g
  • - doua linguri capere,
  • - o legatura de patrunjel verde
  • - o lingura de mustar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Rulouri din peste