Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza pe ambele parti si se aseaza intr-un vas rezistent la foc. Rosiile se taie in doua, apoi se taie felii subtiri.Ceapa rosie si usturoiul se curata si se taie marunt.Patrunjelul si busuiocul se spala bine si se taie foarte fin. Ardeiul se marunteste si se amesteca cu ceapa si cu usturoiul apoi se adauga verdeata si se presara toate peste fileurile de peste.Se acopera pestele cu rosiile taiate felii. se sareaza si se pipereaza si se stropeste cu uleiul de masline. Se pune vasul in cuptorul preincalzit si se frige la 180grade timp de 20 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii