autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu rosii

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2006

Ingrediente
700gr. pesre file( orice fel de peste oceanic), sare, piper negru proaspat macinat,400gr. rosii, 3catei de usturoi, 1/2 manunchi de busuioc proaspat, 1/2 manunchi de patrunjel proaspat, 1 ramurica de rozmarin,1 ardei iute uscat,3 linguri de ulei de masline, 1 ceapa rosie

Dificultate: Medie Timp: 40 min

19 voturi

Mod de preparare

Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza pe ambele parti si se aseaza intr-un vas rezistent la foc. Rosiile se taie in doua, apoi se taie felii subtiri.Ceapa rosie si usturoiul se curata si se taie marunt.Patrunjelul si busuiocul se spala bine si se taie foarte fin. Ardeiul se marunteste si se amesteca cu ceapa si cu usturoiul apoi se adauga verdeata si se presara toate peste fileurile de peste.Se acopera pestele cu rosiile taiate felii. se sareaza si se pipereaza si se stropeste cu uleiul de masline. Se pune vasul in cuptorul preincalzit si se frige la 180grade timp de 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu sos de rosii

Peste la cuptor cu sos de rosii

Fileurile se spala sub un jet de apa, se condimenteaza cu sare, piper si se asaza intr-o tava. Ceapa

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    angy (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    excelenta reteta!asa il prepar si eu in general cu mici diferente la condimente,folosesc oregano cam la tot ce se numeste mancare si imi place mult sa folosesc ardeiul gras(capia)la pestele care este preparat in cuptor.Rozmarin si busuioc nu folosesc dar cred ca voi incerca sa vad diferenta de savoare la retetele cu peste.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

19 voturi

Ingrediente

  • 700gr. pesre file( orice fel de peste oceanic)
  • sare
  • piper negru proaspat macinat,400gr. rosii
  • 3catei de usturoi
  • 1/2 manunchi de busuioc proaspat
  • 1/2 manunchi de patrunjel proaspat
  • 1 ramurica de rozmarin,1 ardei iute uscat,3 linguri de ulei de masline
  • 1 ceapa rosie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Fara foto

angy (Chef de cuisine)

excelenta reteta!asa il prepar si eu in general cu mici diferente la condimente,folosesc oregano cam la tot ce se numeste mancare si imi place mult sa folosesc ardeiul gras(capia)la pestele care este preparat in cuptor.Rozmarin si busuioc nu folosesc dar cred ca voi incerca sa vad diferenta de savoare la retetele cu peste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macrou la cuptor