autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos de marar

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
500g fileuri de peste (cod, somon, pangasius), Daca folositi peste congelat aveti grija sa fie complet dezgetat in prealabil., 3 linguri unt topit, 1/2 cana smantana, 1 lingura de ceapa tocata, 2 linguri de marar uscat, 1/4 lingurita cimbru, 1/4 lingurita piper, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se spala si se zvanta de apa.
Ungeti o tava de copt cu o lingura de unt topit si asezati pestele.
Amestecati smantana, restul de unt topit, ceapa, mararul uscat, sarea, cimbrul si piperul si intindeti peste peste.
Coaceti pana cand sosul face bule si bucatile de peste s-au patruns. Pentru o bucata de peste grosa de 2 cm, lasati cca 10 minute la copt.
Ca garnitura, puteti folosi paste sau orez cu legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Calamari umpluti

Calamari umpluti

-ciupercile taiate,impreuna cu ardeiul taiat cubulete,ardeiul iute si usturoiul zdrobit se soteaza

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon cu lamaie

Somon cu lamaie

Presaram un strat de sare mare in dubletta,peste care asezam somonul stropit cu ulei de masline si

25 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g fileuri de peste (cod
  • somon
  • pangasius)
  • Daca folositi peste congelat aveti grija sa fie complet dezgetat in prealabil.
  • 3 linguri unt topit
  • 1/2 cana smantana
  • 1 lingura de ceapa tocata
  • 2 linguri de marar uscat
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita piper
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastravi prajiti