autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos de marar

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
500g fileuri de peste (cod, somon, pangasius), Daca folositi peste congelat aveti grija sa fie complet dezgetat in prealabil., 3 linguri unt topit, 1/2 cana smantana, 1 lingura de ceapa tocata, 2 linguri de marar uscat, 1/4 lingurita cimbru, 1/4 lingurita piper, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se spala si se zvanta de apa.
Ungeti o tava de copt cu o lingura de unt topit si asezati pestele.
Amestecati smantana, restul de unt topit, ceapa, mararul uscat, sarea, cimbrul si piperul si intindeti peste peste.
Coaceti pana cand sosul face bule si bucatile de peste s-au patruns. Pentru o bucata de peste grosa de 2 cm, lasati cca 10 minute la copt.
Ca garnitura, puteti folosi paste sau orez cu legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Patrunjelul

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

Pestele pane: Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g fileuri de peste (cod
  • somon
  • pangasius)
  • Daca folositi peste congelat aveti grija sa fie complet dezgetat in prealabil.
  • 3 linguri unt topit
  • 1/2 cana smantana
  • 1 lingura de ceapa tocata
  • 2 linguri de marar uscat
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita piper
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu rosii