autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos de marar

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
500g fileuri de peste (cod, somon, pangasius), Daca folositi peste congelat aveti grija sa fie complet dezgetat in prealabil., 3 linguri unt topit, 1/2 cana smantana, 1 lingura de ceapa tocata, 2 linguri de marar uscat, 1/4 lingurita cimbru, 1/4 lingurita piper, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se spala si se zvanta de apa.
Ungeti o tava de copt cu o lingura de unt topit si asezati pestele.
Amestecati smantana, restul de unt topit, ceapa, mararul uscat, sarea, cimbrul si piperul si intindeti peste peste.
Coaceti pana cand sosul face bule si bucatile de peste s-au patruns. Pentru o bucata de peste grosa de 2 cm, lasati cca 10 minute la copt.
Ca garnitura, puteti folosi paste sau orez cu legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g fileuri de peste (cod
  • somon
  • pangasius)
  • Daca folositi peste congelat aveti grija sa fie complet dezgetat in prealabil.
  • 3 linguri unt topit
  • 1/2 cana smantana
  • 1 lingura de ceapa tocata
  • 2 linguri de marar uscat
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita piper
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor cu legume