Pestele se curata,se spala si se portioneaza,cartofii curatati se taie in sferturi.Se incinge cuptorul.Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei se aranjeaza cartofii iar deasupra bucatile de peste,se stropesc cu ulei,se presara usturoi granulat,cimbru,se introduce tava la cuptor la foc mijlociu,se lasa 30 de minute,se toarna bulionul diluat cu 150 ml apa,se pune sare dupa gust,se mai lasa la cuptor pana sunt facuti cartofii,se presara marar si patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii