autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu peste

Peste la tava cu vin alb

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Ingrediente
3kg de salau sau crap,, , 200ml ulei de masline,, , 250 ml vin alb,, , piper, boia si sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Cureti pestele de solzi, cap, maruntaie,coada si aripioare;il speli bine atit la exterior, cit si in interior, il usuci folosind un servet curat si il portionezi.

Asezi bucatile in tava unsa cu ulei.Ungi fiecare bucata cu ulei, apoi le condimentezi cu boia amestecata cu sare si piper.

Torni putina apa si dai pestele la cuptor,la foc mediu,pentru 20 de min. Scoti tava din cuptor si stropesti pestele cu vin alb,apoi il introduci la cuptor pentru alte 10 min. Il servesti cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tava cu vin alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Bucatile de peste(groase de circa 2,5-3 cm)se curata de solzi, se spala si apoi se lasa la scurs. Fiecare

32 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu legume la Doubletta

Macrou cu legume la Doubletta

Se pune in tigaia adanca Doubletta pestele curatat si taiat bucati mari (fara cap si coada)impreuna

0 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3kg de salau sau crap,
  • 200ml ulei de masline,
  • 250 ml vin alb,
  • piper
  • boia si sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

30 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
FILE DE PESTE IN ALUAT