Cureti pestele de solzi, cap, maruntaie,coada si aripioare;il speli bine atit la exterior, cit si in interior, il usuci folosind un servet curat si il portionezi.
Asezi bucatile in tava unsa cu ulei.Ungi fiecare bucata cu ulei, apoi le condimentezi cu boia amestecata cu sare si piper.
Torni putina apa si dai pestele la cuptor,la foc mediu,pentru 20 de min. Scoti tava din cuptor si stropesti pestele cu vin alb,apoi il introduci la cuptor pentru alte 10 min. Il servesti cald.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii