autor:

andreea

» » Mancaruri cu peste

Peste macrou la cuptor

Autor: andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iunie 2011

Ingrediente
1kg peste, 100gr ulei, 100gr otet, ceapa 2-3 buc

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se sareaza dupa gust ,se aseaza taiat felii in vas, un rand peste, un rand ceapa.

Se toarna peste peste ulei,otet si apa pana la nivelul pestelui.

Se poate adauga dupa gustul fiecaruia foi de dafin piper boabe.

Se baga la cuptor acoperit cu capac sau folie de aluminiu la foc mic, iar cand apa a scazut de tot este gata.

Se poate servi cald sau rece asezonat cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Guvizi in sos de rosii

Guvizi in sos de rosii

Pestele curatat,spalat,pudrati cu sare se trec prin faina apoi se prajesc in ulei incins si se scot

4 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste
File de Crap cu garnitura de mere,

File de Crap cu garnitura de mere,

Pestele se spala se unge cu ulei de masline si se pune ceapa verde tocata, un strop de malai pe deasupra

17 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 100gr ulei
  • 100gr otet
  • ceapa 2-3 buc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Ton pe grill Ton pe grill

Se face un bait, usturoiul se da pe razatoare, se adauga uleiul, sarea piperul dupa gust si zeama de la lamaie. Se ung bucățile de

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Mancaruri cu peste
Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie

Pentru inceput spalam si curatam somonul de solzi si spini. Untul il topim la microunda intr-un bol mai marisor, peste punem sucul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Crap romanesc cu ciuperci