autor:

andreea

» » Mancaruri cu peste

Peste macrou la cuptor

Autor: andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iunie 2011

Ingrediente
1kg peste, 100gr ulei, 100gr otet, ceapa 2-3 buc

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se sareaza dupa gust ,se aseaza taiat felii in vas, un rand peste, un rand ceapa.

Se toarna peste peste ulei,otet si apa pana la nivelul pestelui.

Se poate adauga dupa gustul fiecaruia foi de dafin piper boabe.

Se baga la cuptor acoperit cu capac sau folie de aluminiu la foc mic, iar cand apa a scazut de tot este gata.

Se poate servi cald sau rece asezonat cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius in hartie pergament

File de pangasius in hartie pergament

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam,

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Chifteluţe de somon la cuptor

Chifteluţe de somon la cuptor

1. Se spală peştele şi se usucă bine cu un şervet de bucătărie. Se taie bucăţi potrivite,

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 100gr ulei
  • 100gr otet
  • ceapa 2-3 buc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Medalion de rechin cu legume