Ceapa se taie fidelute, morcovul rondele, pestele bucati potrivite. Se pune intr-o oala, ceapa apoi morcovul, apoi pestele si sarea, piperul si foi de dafin, mai punem egal cantitatea de ulei, apa si otet la foc incet 2 ore si 30 minute. Dupa dorinta fiecaruia punem bulion sau nu, daca dorim, cu 30 minute inainte de a opri aragazul punem bulionul si se leaga ca un sos. De preferat sa se serveasca rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii