Ceapa se taie fidelute, morcovul rondele, pestele bucati potrivite. Se pune intr-o oala, ceapa apoi morcovul, apoi pestele si sarea, piperul si foi de dafin, mai punem egal cantitatea de ulei, apa si otet la foc incet 2 ore si 30 minute. Dupa dorinta fiecaruia punem bulion sau nu, daca dorim, cu 30 minute inainte de a opri aragazul punem bulionul si se leaga ca un sos. De preferat sa se serveasca rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii