Peste marinat

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 macrou
  • 1kg ceapa
  • 1 cana otet
  • 3 cani apa
  • 2 lamai
  • ulei pentru prajit
  • masline
  • sare, piper boabe, enibahar boabe, foi de dafin

Mod de preparare

Portionezi pestele, il stropesti cu zeama de lamaie. Incingi tigaia unsa cu ulei. Prajesti putin pestele pe ambele parti.

Ceapa o tai pestisori. Faci un bait din otet, apa, piper, enibahar, foi de dafin. Cand clocoteste, adaugi ceapa pentru 3 minute. Strecori, lasi sa se raceasca. Intr-un borcan, asezi alternatv ceapa, peste, felii de lamaie, masline. Ultimul strat sa fie ceapa. Pastrezi la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor