Portionezi pestele, il stropesti cu zeama de lamaie. Incingi tigaia unsa cu ulei. Prajesti putin pestele pe ambele parti.
Ceapa o tai pestisori. Faci un bait din otet, apa, piper, enibahar, foi de dafin. Cand clocoteste, adaugi ceapa pentru 3 minute. Strecori, lasi sa se raceasca. Intr-un borcan, asezi alternatv ceapa, peste, felii de lamaie, masline. Ultimul strat sa fie ceapa. Pastrezi la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii