Portionezi pestele, il stropesti cu zeama de lamaie. Incingi tigaia unsa cu ulei. Prajesti putin pestele pe ambele parti.
Ceapa o tai pestisori. Faci un bait din otet, apa, piper, enibahar, foi de dafin. Cand clocoteste, adaugi ceapa pentru 3 minute. Strecori, lasi sa se raceasca. Intr-un borcan, asezi alternatv ceapa, peste, felii de lamaie, masline. Ultimul strat sa fie ceapa. Pastrezi la rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii