autor:

andreea

» » Mancaruri cu peste

Peste marinat

Autor: andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2011

Ingrediente
1kg peste macrou, 100gr otet, 10 gr sare, piper boabe,, foi dafin,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele de preferabil cand este inca congelat,apoi se feliaza, pe orizontala. Se spala si se lasa la scurs cu sare.

Pui la fiert otetul cu 200 gr apa si cu mirodeniile, lasi sa dea un clocot, il feresti de pe foc si adaugi pestele.

Se lasa la rece. Se poate servi simplu sau cu ceapa taiata, cu masline, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste Novac marinat

Peste Novac marinat

Se prajesc medalioanele de novac date prin faina. Se pune pe foc o craticioara cu 4 linguri de ulei

11 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT

FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT

Fileurile de macrou se pun intr-un vas cu putina sare,putin ulei si usturoi taiat dupa gust. Se

22 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg peste macrou
  • 100gr otet
  • 10 gr sare
  • piper boabe,
  • foi dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki