autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste „mediteranean”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel, , 1 vanata, , 1 ardei gras galben, , 2 cepe, , 3 catei de usturoi, , 2 crengute rozmarin, , 4 linguri masline negre fara samburi, , sare,, piper, , 600 g peste alb (fileuri), , 4 linguri sos picant, , 200 ml vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°.
Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se pun maslinele intr-o strecuratoare, sa se scurga. Se amesteca toate, se condimenteaza si se rastoarna intr-o tava adanca.
Se sareaza pestele, se pipereaza, se unge cu sosul picant si se aseaza peste legume. Se adauga vinul si se dau 15 minute la cuptor sa se patrunda. Se servesc fierbinti, cu bagheta proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste „mediteranean”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Mici de peste picanti (crap)

Mici de peste picanti (crap)

1. Se scot filetele de peste (se lasa pielea pt a avea putina grasime). 2. Se taie cubulete pentru

15 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras galben
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • 4 linguri masline negre fara samburi
  • sare,
  • piper
  • 600 g peste alb (fileuri)
  • 4 linguri sos picant
  • 200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Felii de somon in folie la cuptor