Se incinge cuptorul la 200°.
Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se pun maslinele intr-o strecuratoare, sa se scurga. Se amesteca toate, se condimenteaza si se rastoarna intr-o tava adanca.
Se sareaza pestele, se pipereaza, se unge cu sosul picant si se aseaza peste legume. Se adauga vinul si se dau 15 minute la cuptor sa se patrunda. Se servesc fierbinti, cu bagheta proaspata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii