autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste „mediteranean”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel, , 1 vanata, , 1 ardei gras galben, , 2 cepe, , 3 catei de usturoi, , 2 crengute rozmarin, , 4 linguri masline negre fara samburi, , sare,, piper, , 600 g peste alb (fileuri), , 4 linguri sos picant, , 200 ml vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°.
Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se pun maslinele intr-o strecuratoare, sa se scurga. Se amesteca toate, se condimenteaza si se rastoarna intr-o tava adanca.
Se sareaza pestele, se pipereaza, se unge cu sosul picant si se aseaza peste legume. Se adauga vinul si se dau 15 minute la cuptor sa se patrunda. Se servesc fierbinti, cu bagheta proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste „mediteranean”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Placinta cu peste de moda veche

Placinta cu peste de moda veche

Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Fierbe ouale in apa cu putina sare timp de 8 minute.Dupa ce au fiert,

8 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste cu pasta harissa

Peste cu pasta harissa

Intr-un bol se amesteca bine 1lingura de pasta harissa cu putina sare si chimionul macinat;se maseaza

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras galben
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • 4 linguri masline negre fara samburi
  • sare,
  • piper
  • 600 g peste alb (fileuri)
  • 4 linguri sos picant
  • 200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Cod la cuptor cu rosii cherry si cartofi in sos de capere