autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste „mediteranean”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel, , 1 vanata, , 1 ardei gras galben, , 2 cepe, , 3 catei de usturoi, , 2 crengute rozmarin, , 4 linguri masline negre fara samburi, , sare,, piper, , 600 g peste alb (fileuri), , 4 linguri sos picant, , 200 ml vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°.
Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se pun maslinele intr-o strecuratoare, sa se scurga. Se amesteca toate, se condimenteaza si se rastoarna intr-o tava adanca.
Se sareaza pestele, se pipereaza, se unge cu sosul picant si se aseaza peste legume. Se adauga vinul si se dau 15 minute la cuptor sa se patrunda. Se servesc fierbinti, cu bagheta proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste „mediteranean”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)

Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)

Pestele prajit Pestele se taie felii mai mari si se pune intr-o tava . Se sareaza, se condimenteaza

29 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

1. Se incinge gratarul sau rotisorul, la foc potrivit spre puternic. 2. Se sareaza si se pipereaza

5 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras galben
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • 4 linguri masline negre fara samburi
  • sare,
  • piper
  • 600 g peste alb (fileuri)
  • 4 linguri sos picant
  • 200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Couscous cu fructe de mare