autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste „mediteranean”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel, , 1 vanata, , 1 ardei gras galben, , 2 cepe, , 3 catei de usturoi, , 2 crengute rozmarin, , 4 linguri masline negre fara samburi, , sare,, piper, , 600 g peste alb (fileuri), , 4 linguri sos picant, , 200 ml vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°.
Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se pun maslinele intr-o strecuratoare, sa se scurga. Se amesteca toate, se condimenteaza si se rastoarna intr-o tava adanca.
Se sareaza pestele, se pipereaza, se unge cu sosul picant si se aseaza peste legume. Se adauga vinul si se dau 15 minute la cuptor sa se patrunda. Se servesc fierbinti, cu bagheta proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste „mediteranean”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste pane

Peste pane

Fileurile de pangasius se taie in trei parti egale, se sareaza dupa gust. Se amesteca intr-un castron

10 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras galben
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • 4 linguri masline negre fara samburi
  • sare,
  • piper
  • 600 g peste alb (fileuri)
  • 4 linguri sos picant
  • 200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Pastrav prajit