autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste „mediteranean”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel, , 1 vanata, , 1 ardei gras galben, , 2 cepe, , 3 catei de usturoi, , 2 crengute rozmarin, , 4 linguri masline negre fara samburi, , sare,, piper, , 600 g peste alb (fileuri), , 4 linguri sos picant, , 200 ml vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°.
Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se pun maslinele intr-o strecuratoare, sa se scurga. Se amesteca toate, se condimenteaza si se rastoarna intr-o tava adanca.
Se sareaza pestele, se pipereaza, se unge cu sosul picant si se aseaza peste legume. Se adauga vinul si se dau 15 minute la cuptor sa se patrunda. Se servesc fierbinti, cu bagheta proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste „mediteranean”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Bors de peste

Bors de peste

In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras galben
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • 4 linguri masline negre fara samburi
  • sare,
  • piper
  • 600 g peste alb (fileuri)
  • 4 linguri sos picant
  • 200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie umpluta cu verdeturi-specialitate dobrogeana