Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora.
Curatam pestele, eu am scos si partile laterale care se desprind usor, am ras solzisorii si l-am trecut print-un jet de apa rece.
Taiem pestele in bucati potivite, il saram si piperam, apoi il trecem prin faina alba, oul, pe care l-am batut cu putine granule de usturoi si zeama de lamaie si mai apoi l-am dat prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei, iar cand s-a incins bine asezam bucatile de peste si le prajim pe ambele parti la foc potrivit.
Noi am servit cu usturoi si mamaliguta, dar se poate servi cu lamaie!
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii