Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora.
Curatam pestele, eu am scos si partile laterale care se desprind usor, am ras solzisorii si l-am trecut print-un jet de apa rece.
Taiem pestele in bucati potivite, il saram si piperam, apoi il trecem prin faina alba, oul, pe care l-am batut cu putine granule de usturoi si zeama de lamaie si mai apoi l-am dat prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei, iar cand s-a incins bine asezam bucatile de peste si le prajim pe ambele parti la foc potrivit.
Noi am servit cu usturoi si mamaliguta, dar se poate servi cu lamaie!
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii