autor:

Carmyna

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Peste Novac marinat

Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
un novac la 3-4kg, 8 catei de usturoi, 3 linguri de pasta de tomate, faina pt. prajit, sare dupa gust, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se prajesc medalioanele de novac date prin faina. Se pune pe foc o craticioara cu 4 linguri de ulei in care se adauga pasta de tomate mestecand permanent pana se amesteca cu uleiul, dupa care se adauga cca 500-600g apa si se lasa sa fioarba 10 min. Pisam usturoiul si il punem in craticioara cu sos si adaugam sare dupa gust.Apoi adaugam si bucatile de peste, lasam totul pe foc cca 10min. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Novac marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merluciu cu sos de rosii si masline

Merluciu cu sos de rosii si masline

Pestele se spala si se fierbe in putina apa cu sare cu grija sa nu sfarame.Cand pestele este fiert

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
File de pangasius pe gratar

File de pangasius pe gratar

M-au speriat o multime de articole ca pangasius este otravitor. Dar si cartofii au fost considerati

11 voturi    7 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Yo Yuly Gheorghe , 26 octombrie 2013

    Din icre poti face salata

  • Fara foto

    Mari Ungureanu , 23 mai 2013

    arata super bine. pofta buna!

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    novacul e un peste gustos si fara prea multe oase iar reteta e f buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      Super !

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      Frumoasa prezentare !, novacul peste, mamaliga prapadeste ! .

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      Frumoasa prezentare !, macroul peste, mamaliga prapadeste !.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Interesant pestisor novac :)când merg acasã am sã i-mi cumpãr si eu!numele fam. mele este... Novac :))

    • Carmyna

      Carmyna (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Noi am mancat simplu, intradevar foate gustos.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Delicios si arata foarte bine.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Foarte gustos...cu cartofi natur, piure sau cu mamaliguta.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Imi place foarte mult pestele.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • un novac la 3-4kg
  • 8 catei de usturoi
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • faina pt. prajit
  • sare dupa gust
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

3 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Patlagele murate (gogonele)

Patlagele murate (gogonele)

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele

15 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Marian (Chef de cuisine)

novacul e un peste gustos si fara prea multe oase iar reteta e f buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu peste uscat(sarat)