autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste pane

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g filE de peste alb, , 2 oua, , 2 linguri faina, , 8 linguri pesmet, , sare, , piper, , 1 lingurita coaja rasa de lamaie, , 1 varf de cutit praf de chilli, , 80 g unt topit.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala pestele cu apa rece si se zvanta intr-un stergar. Se bat ouale intr-o farfurie adanca, iar in alta farfurie, se amesteca bine pesmetul cu faina, sarea, coaja rasa de lamaie si praful de chilli. Se da pestele mai intai prin ou si pe urma prin pesmet si se prajeste in untul incins, circa 3-4 minute pe fiecare parte, ca sa se rumeneasca frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fish finger (file de peste pane)

Fish finger (file de peste pane)

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Se pune un vas cu apa pe foc, iar cand incepe sa clocotesca, se adauga 1 lingurita rasa cu sare,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g filE de peste alb
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 8 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1 varf de cutit praf de chilli
  • 80 g unt topit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune