autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Peste pane

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
3-4 bucati peste file,, 1-2 oua,, condimente pentru peste(facultativ), sare, piper, ulei, faina, pesmet, Pentru sos:, 1 lingura faina,, 100-200 ml iaurt slab,, 2 linguri smantana,, 2-3 catei usturoi,, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste se rareaza, pipereaza, se trece prin faina, apoi prin ouale batute, apoi din nou prin faina sau pesmet. Se pune la prajit in ulei incins. Bucatiile prajite se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta excesul de grasime. Sosul se pregateste astfel: faina se dilueaza in iaurt, se adauga smantana, se pune pe aragaz la foc domol, se amesteca continuu, pana se ingroase. Se adauga usturoiul pisat si sare. Sosul se varsa peste fileu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Se pune un vas cu apa pe foc, iar cand incepe sa clocotesca, se adauga 1 lingurita rasa cu sare,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste pane

Peste pane

Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete cu peste de la bloggeri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3-4 bucati peste file,
  • 1-2 oua,
  • condimente pentru peste(facultativ)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina
  • pesmet
  • Pentru sos:
  • 1 lingura faina,
  • 100-200 ml iaurt slab,
  • 2 linguri smantana,
  • 2-3 catei usturoi,
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Praz invelit in Sunca(Bacon)