Fileul de peste se rareaza, pipereaza, se trece prin faina, apoi prin ouale batute, apoi din nou prin faina sau pesmet. Se pune la prajit in ulei incins. Bucatiile prajite se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta excesul de grasime. Sosul se pregateste astfel: faina se dilueaza in iaurt, se adauga smantana, se pune pe aragaz la foc domol, se amesteca continuu, pana se ingroase. Se adauga usturoiul pisat si sare. Sosul se varsa peste fileu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii