autor:

Marian

» » Mancaruri cu peste

Peste pane

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 septembrie 2011

Ingrediente
pentru 6 persoane, , 2 kg file de pangasius, 800 g pesmet, 8 oua, sare, rozmarin, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Fileurile de pangasius se taie in trei parti egale, se sareaza dupa gust. Se amesteca intr-un castron cele 8 oua. In alt recipient se amesteca pesmetul cu rozmarin maruntit. Se dau pe rand, fileurile de pangasius prin ou, apoi prin pesmet dupa care din nou prin ou si pesmet pentru a avea o pelicula mai consistenta. Se prajesc la foc mediu, dupa ce in prealabil uleiul a fost foarte bine incins si se pot servi cu salata verde, salata de rosii sau cartofi natur. Un alt mod de preparare este la cuptor, pe hartie pentru prajituri. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Se pune un vas cu apa pe foc, iar cand incepe sa clocotesca, se adauga 1 lingurita rasa cu sare,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste pane cu legume natur

File de peste pane cu legume natur

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Katy Katyusca , 23 decembrie 2013

    super bun,voi face de revelion

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

10 voturi

Ingrediente

  • pentru 6 persoane
  • 2 kg file de pangasius
  • 800 g pesmet
  • 8 oua
  • sare
  • rozmarin
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

34 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Somon cu orez jasmine