Peste pane

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Peste pane

Ingrediente

  • pentru 6 persoane
  • 2 kg file de pangasius
  • 800 g pesmet
  • 8 oua
  • sare
  • rozmarin
  • ulei

Mod de preparare

Fileurile de pangasius se taie in trei parti egale, se sareaza dupa gust. Se amesteca intr-un castron cele 8 oua. In alt recipient se amesteca pesmetul cu rozmarin maruntit. Se dau pe rand, fileurile de pangasius prin ou, apoi prin pesmet dupa care din nou prin ou si pesmet pentru a avea o pelicula mai consistenta. Se prajesc la foc mediu, dupa ce in prealabil uleiul a fost foarte bine incins si se pot servi cu salata verde, salata de rosii sau cartofi natur. Un alt mod de preparare este la cuptor, pe hartie pentru prajituri. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Strudel cu mere

Strudel cu mere

Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...

Strudel cu mere
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Reteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.

Ciorba de peste
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

Pentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.

Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise