autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

PESTE PANE CU CASCAVAL

Autor: Ella Bondoroi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ella Bondoroi (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
2 FILEE PESTE OCEANIC, 2 OUA, 3 LINGURI DE FAINA, 100 GR CASCAVAL RAS, SARE

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pestele se tine 5 minute in lapte, se bat ouale cu sare, se adauga faina si cascavalul ras. Pestele se portioneaza, se tavaleste in aluat si se prajeste in ulei incins.

Se serveste cu garnitura de orez si sos de lamaie. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE PANE CU CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de somon la gratar si garnitura de legume nature

File de somon la gratar si garnitura de legume nature

Fileul se transeaza si se condimenteaza cu sare si piper, se unge cu ulei si se aseaza pe grillul

24 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav Meuniere

Pastrav Meuniere

Păstrăvul curățat și spălat, se șterge pe un prosop de hârtie. Se presară cu sare și piper,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 FILEE PESTE OCEANIC
  • 2 OUA
  • 3 LINGURI DE FAINA
  • 100 GR CASCAVAL RAS
  • SARE

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Ghiveci de legume si midii afumate Ghiveci de legume si midii afumate

Se spala, se curata legumele si apoi se taie in bucatii de aproximativ aceeasi marime. Se caleste usturoiul impreuna cu baconul taiat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Pește rasol