autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste pane cu migdale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g fileuri de peste (merluciu, cod, salau etc.), , 1/2 lamaie, , 4 linguri faina, , 2 oua, , 60 g migdale macinate, , 30 g migdale taiate felii, , 60 g pesmet, , 1 ardei iute rosu (uscat), , sare, , piper proaspat macinat, , 2 linguri unt topit, , o lamaie pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se zvanta intr-un stergar si se stropesc cu zeama de lamaie (jumatate stoarsa).
In 3 farfurii adanci, se pun separat: faina, ouale batute si pesmetul amestecat cu migdalele macinate, cu cele taiate felii si cu ardeiul iute taiat marunt.
Fileurile sarate si piperate se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc potrivit circa 2-3 minute pe fiecare parte, in untul incins.
Lamaia intreaga spalata si stearsa se taie felii, cu care se garnisesc fileurile de peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulou din merlucius la cuptor

Rulou din merlucius la cuptor

Pestele spalat,dezosat, sters in prosop de fartie, se portioneaza in doua, se ruleaza dupa ce a

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Creveți gratinați cu spanac

Creveți gratinați cu spanac

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește într-o lingură de unt, până devine aurie. Adăugăm

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g fileuri de peste (merluciu
  • cod
  • salau etc.)
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 60 g migdale macinate
  • 30 g migdale taiate felii
  • 60 g pesmet
  • 1 ardei iute rosu (uscat)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri unt topit
  • o lamaie pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Turban de biban de mare