autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste pane cu migdale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g fileuri de peste (merluciu, cod, salau etc.), , 1/2 lamaie, , 4 linguri faina, , 2 oua, , 60 g migdale macinate, , 30 g migdale taiate felii, , 60 g pesmet, , 1 ardei iute rosu (uscat), , sare, , piper proaspat macinat, , 2 linguri unt topit, , o lamaie pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se zvanta intr-un stergar si se stropesc cu zeama de lamaie (jumatate stoarsa).
In 3 farfurii adanci, se pun separat: faina, ouale batute si pesmetul amestecat cu migdalele macinate, cu cele taiate felii si cu ardeiul iute taiat marunt.
Fileurile sarate si piperate se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc potrivit circa 2-3 minute pe fiecare parte, in untul incins.
Lamaia intreaga spalata si stearsa se taie felii, cu care se garnisesc fileurile de peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g fileuri de peste (merluciu
  • cod
  • salau etc.)
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 60 g migdale macinate
  • 30 g migdale taiate felii
  • 60 g pesmet
  • 1 ardei iute rosu (uscat)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri unt topit
  • o lamaie pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de crap la cuptor cu saramura