autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste pane cu migdale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g fileuri de peste (merluciu, cod, salau etc.), , 1/2 lamaie, , 4 linguri faina, , 2 oua, , 60 g migdale macinate, , 30 g migdale taiate felii, , 60 g pesmet, , 1 ardei iute rosu (uscat), , sare, , piper proaspat macinat, , 2 linguri unt topit, , o lamaie pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se zvanta intr-un stergar si se stropesc cu zeama de lamaie (jumatate stoarsa).
In 3 farfurii adanci, se pun separat: faina, ouale batute si pesmetul amestecat cu migdalele macinate, cu cele taiate felii si cu ardeiul iute taiat marunt.
Fileurile sarate si piperate se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc potrivit circa 2-3 minute pe fiecare parte, in untul incins.
Lamaia intreaga spalata si stearsa se taie felii, cu care se garnisesc fileurile de peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste cu rosii

File de peste cu rosii

Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se

14 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pește Teriyaki

Pește Teriyaki

Facem o marinată din sosul Teriyaki, sosul de soia, zeama de lămâie, miere și ghimbirul dat pe

2 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g fileuri de peste (merluciu
  • cod
  • salau etc.)
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 60 g migdale macinate
  • 30 g migdale taiate felii
  • 60 g pesmet
  • 1 ardei iute rosu (uscat)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri unt topit
  • o lamaie pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste la cuptor