autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste picant (reteta din Caraibe)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g, , 1 ceapa rosie, , 1 catel de usturoi, , cate 2-3 fire de patrunjel, , cimbru, , maghiran si busuioc, , 1 ardei iute rosu (mic), , 2 cuisoare, , 2 lamai, , 1 lingura ulei de masline, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se prepara o marinata in felul urmator: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, la fel si verdeata (dupa ce se aleg frunzulitele) si ardeiul iute. Se zdrobesc cuisoarele, se stoarce o lamaie, iar cealalta se taie in doua si pe urma felii subtiri. Se amesteca toate ingredientele.
Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza usor, se aseaza intr-o forma termorezistenta (nu prea adanca), se toarna peste ele marinata, se acopera vasul si se tin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 170gr. si se lasa pestele sa se fragezeasca circa 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste picant (reteta din Caraibe)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Ostropel de macrou

Ostropel de macrou

Intr-un bol amestecam sucul de rosii, ceapa taiata cubulete, usturoiul feliat si condimentele. Intr-un

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • cate 2-3 fire de patrunjel
  • cimbru
  • maghiran si busuioc
  • 1 ardei iute rosu (mic)
  • 2 cuisoare
  • 2 lamai
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de crap cu sos salsa