autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste picant (reteta din Caraibe)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g, , 1 ceapa rosie, , 1 catel de usturoi, , cate 2-3 fire de patrunjel, , cimbru, , maghiran si busuioc, , 1 ardei iute rosu (mic), , 2 cuisoare, , 2 lamai, , 1 lingura ulei de masline, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se prepara o marinata in felul urmator: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, la fel si verdeata (dupa ce se aleg frunzulitele) si ardeiul iute. Se zdrobesc cuisoarele, se stoarce o lamaie, iar cealalta se taie in doua si pe urma felii subtiri. Se amesteca toate ingredientele.
Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza usor, se aseaza intr-o forma termorezistenta (nu prea adanca), se toarna peste ele marinata, se acopera vasul si se tin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 170gr. si se lasa pestele sa se fragezeasca circa 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste picant (reteta din Caraibe)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu piure de mazare si menta

Somon cu piure de mazare si menta

1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Faceti un ulei aromatizat cu rozmarinul, cimbrul si usturoiul, toate tocate foarte fin. Lasati la

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • cate 2-3 fire de patrunjel
  • cimbru
  • maghiran si busuioc
  • 1 ardei iute rosu (mic)
  • 2 cuisoare
  • 2 lamai
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
File de pangasius cu mamaliguta