autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste picant (reteta din Caraibe)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g, , 1 ceapa rosie, , 1 catel de usturoi, , cate 2-3 fire de patrunjel, , cimbru, , maghiran si busuioc, , 1 ardei iute rosu (mic), , 2 cuisoare, , 2 lamai, , 1 lingura ulei de masline, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se prepara o marinata in felul urmator: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, la fel si verdeata (dupa ce se aleg frunzulitele) si ardeiul iute. Se zdrobesc cuisoarele, se stoarce o lamaie, iar cealalta se taie in doua si pe urma felii subtiri. Se amesteca toate ingredientele.
Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza usor, se aseaza intr-o forma termorezistenta (nu prea adanca), se toarna peste ele marinata, se acopera vasul si se tin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 170gr. si se lasa pestele sa se fragezeasca circa 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste picant (reteta din Caraibe)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

Pestele pane: Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Risotto cu legume si peste

Risotto cu legume si peste

Intr-un bol punem bucatile de peste,turnam zeama de lamaie,saram,piperam si presaram coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • cate 2-3 fire de patrunjel
  • cimbru
  • maghiran si busuioc
  • 1 ardei iute rosu (mic)
  • 2 cuisoare
  • 2 lamai
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Peste cu legume