autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste picant (reteta din Caraibe)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g, , 1 ceapa rosie, , 1 catel de usturoi, , cate 2-3 fire de patrunjel, , cimbru, , maghiran si busuioc, , 1 ardei iute rosu (mic), , 2 cuisoare, , 2 lamai, , 1 lingura ulei de masline, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se prepara o marinata in felul urmator: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, la fel si verdeata (dupa ce se aleg frunzulitele) si ardeiul iute. Se zdrobesc cuisoarele, se stoarce o lamaie, iar cealalta se taie in doua si pe urma felii subtiri. Se amesteca toate ingredientele.
Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza usor, se aseaza intr-o forma termorezistenta (nu prea adanca), se toarna peste ele marinata, se acopera vasul si se tin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 170gr. si se lasa pestele sa se fragezeasca circa 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste picant (reteta din Caraibe)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste de rau, prajit

Peste de rau, prajit

Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata

10 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav Meuniere

Pastrav Meuniere

Păstrăvul curățat și spălat, se șterge pe un prosop de hârtie. Se presară cu sare și piper,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • cate 2-3 fire de patrunjel
  • cimbru
  • maghiran si busuioc
  • 1 ardei iute rosu (mic)
  • 2 cuisoare
  • 2 lamai
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu salata a-la Florin