autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste picant (reteta din Caraibe)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g, , 1 ceapa rosie, , 1 catel de usturoi, , cate 2-3 fire de patrunjel, , cimbru, , maghiran si busuioc, , 1 ardei iute rosu (mic), , 2 cuisoare, , 2 lamai, , 1 lingura ulei de masline, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se prepara o marinata in felul urmator: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, la fel si verdeata (dupa ce se aleg frunzulitele) si ardeiul iute. Se zdrobesc cuisoarele, se stoarce o lamaie, iar cealalta se taie in doua si pe urma felii subtiri. Se amesteca toate ingredientele.
Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza usor, se aseaza intr-o forma termorezistenta (nu prea adanca), se toarna peste ele marinata, se acopera vasul si se tin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 170gr. si se lasa pestele sa se fragezeasca circa 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste picant (reteta din Caraibe)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap proaspat, cu mamaliguta si mujdei aromat

Crap proaspat, cu mamaliguta si mujdei aromat

Mai intai preparam marinata, amestecand foarte bine ingredientele enumerate mai sus. Apoi trecem

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Ardei umpluti cu peste

Ardei umpluti cu peste

Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de

12 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • cate 2-3 fire de patrunjel
  • cimbru
  • maghiran si busuioc
  • 1 ardei iute rosu (mic)
  • 2 cuisoare
  • 2 lamai
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
PANGASIUS PANE