autor:

Fara foto

» » Fripturi

PESTE PRAJIT

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
peste, ulei, lamaie, malai

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se taie si se spala Se incalzeste uleiul. Pestele se da prin malai, dupa care se prajeste in tigaia incinsa. Dupa ce il prajim, il scoatem in farfurie si stoarcem o lamaie peste el.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE PRAJIT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
File de peste

File de peste "donut" prajit

Pestele se spala bine,apoi se pune cu cca 2 lamii,pina a 2-a zi;se pune un rind de peste,apoi,un

6 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste de rau, prajit

Peste de rau, prajit

Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata

10 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui impanate cu verdeturi