autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit cu ceapa verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 fileuri de peste (a 100-120 g), , 4 cepe verzi, , 4 cartofi, , 4 ardei iuti rosii (mici), , sare (eventual de mare), , piper proaspat macinat, , ulei de masline pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii (sa nu fie prea moi!) si se curata de coaja. Se-ncinge cuptorul la 180gr.. Se spala fileurile de peste si se zvanta cu hartie absorbanta. Se curata ceapa, se spala si se taie bucatele, cartofii fierti se taie cubulete, iar ardeii iuti, spalati si curatati de seminte si nervuri, se taie in doua (pe lung).
Se incinge jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie mare si se prajesc in el fileurile de peste - la foc iute - pe ambele parti, dupa care se dau la cuptor 7-8 minute sa se patrunda.
In restul de ulei se rumenesc cartofii, ceapa si ardeii iuti, se sareaza, se pipereaza si se aseaza pe farfuriile incinse. Se scot fileurile de peste din cuptor, se pun cate 2 pe fiecare farfurie si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon Blaireau

Somon Blaireau

Fileul de somon se taie felii de 3 cm grosime si se marineaza in zeama si coaja unei lamai si cateva

5 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu spanac

Pastrav cu spanac

Intr-un vas cu apa si sare, se pun la fiert legumele (1 ceapa, morcov, cartofi) curatate si spalate;

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 fileuri de peste (a 100-120 g)
  • 4 cepe verzi
  • 4 cartofi
  • 4 ardei iuti rosii (mici)
  • sare (eventual de mare)
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crap pe pat de zacusca, la cuptor