Se fierb cartofii (sa nu fie prea moi!) si se curata de coaja. Se-ncinge cuptorul la 180gr.. Se spala fileurile de peste si se zvanta cu hartie absorbanta. Se curata ceapa, se spala si se taie bucatele, cartofii fierti se taie cubulete, iar ardeii iuti, spalati si curatati de seminte si nervuri, se taie in doua (pe lung).
Se incinge jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie mare si se prajesc in el fileurile de peste - la foc iute - pe ambele parti, dupa care se dau la cuptor 7-8 minute sa se patrunda.
In restul de ulei se rumenesc cartofii, ceapa si ardeii iuti, se sareaza, se pipereaza si se aseaza pe farfuriile incinse. Se scot fileurile de peste din cuptor, se pun cate 2 pe fiecare farfurie si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii