autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit cu maioneza de usturoi

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g peste alb, ulei de masline, suc de lamaie, sare, usturoi, faina, pesmet, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare


Pestele se taie sub forma de crochete, se condimenteaza cu sare si condimente pt.peste se stropeste cu vin se da prin faina si apoi prin pesmet si se prajeste in ulei.

Se face o maioneza de usturoi din usturoi, suc de lamaie si ulei de masline care se toarna deasupra. Se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la grill

Macrou la grill

1. Se curata macroul de intestine, se taie capul si coada. Se spala sub jet de apa rece, apoi se

26 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Creveti la gratar

Creveti la gratar

Crevetii se clatesc cu apa rece, se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline, ii condimentam,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de salau cu paste barilla