autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit cu maioneza de usturoi

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g peste alb, ulei de masline, suc de lamaie, sare, usturoi, faina, pesmet, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare


Pestele se taie sub forma de crochete, se condimenteaza cu sare si condimente pt.peste se stropeste cu vin se da prin faina si apoi prin pesmet si se prajeste in ulei.

Se face o maioneza de usturoi din usturoi, suc de lamaie si ulei de masline care se toarna deasupra. Se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dorada Sambar

Dorada Sambar

Se curata Dorada de solzi si intestine (in cazul in care nu este curatat...de obicei acest peste

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Pastravi cu legume

Pastravi cu legume

Ungem tava de la cuptor cu o lingura de ulei de masline si punem lamaile taiate felii. Punem pestele

1 vot    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
File de Pangasius cu cartofi la cuptor