autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit cu maioneza de usturoi

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g peste alb, ulei de masline, suc de lamaie, sare, usturoi, faina, pesmet, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare


Pestele se taie sub forma de crochete, se condimenteaza cu sare si condimente pt.peste se stropeste cu vin se da prin faina si apoi prin pesmet si se prajeste in ulei.

Se face o maioneza de usturoi din usturoi, suc de lamaie si ulei de masline care se toarna deasupra. Se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav umplut cu somon

Pastrav umplut cu somon

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie. Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac,

49 voturi    24 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Creveți gratinați cu spanac

Creveți gratinați cu spanac

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește într-o lingură de unt, până devine aurie. Adăugăm

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ghiveci de legume si midii afumate