autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit cu maioneza de usturoi

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g peste alb, ulei de masline, suc de lamaie, sare, usturoi, faina, pesmet, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare


Pestele se taie sub forma de crochete, se condimenteaza cu sare si condimente pt.peste se stropeste cu vin se da prin faina si apoi prin pesmet si se prajeste in ulei.

Se face o maioneza de usturoi din usturoi, suc de lamaie si ulei de masline care se toarna deasupra. Se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin

Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin

Pregatim bucatile de rechin,pe care le asezam in tava,il asezonam cu rosii taiate,frunze de salata

13 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Arroz de Lapas

Arroz de Lapas

Lapas(Patella) sunt din familia molustelor cu cochilia in forma de palarie "vietnamaza" si se gaseste

9 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de peste si fructe de mare (Seafood chowder)