autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit cu maioneza de usturoi

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g peste alb, ulei de masline, suc de lamaie, sare, usturoi, faina, pesmet, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare


Pestele se taie sub forma de crochete, se condimenteaza cu sare si condimente pt.peste se stropeste cu vin se da prin faina si apoi prin pesmet si se prajeste in ulei.

Se face o maioneza de usturoi din usturoi, suc de lamaie si ulei de masline care se toarna deasupra. Se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod la cuptor

Cod la cuptor

Se curata, se spala , se lasa la surs pestele apoi se stropeste cu sos de peste si zaema de lamaie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Rasol de pastrav cu piure de legume

Rasol de pastrav cu piure de legume

Fileurile de pastrav si legumele se fierb la aburi. Din morcovi si din telina fiarta am facut un

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pastrav al cartoccio