Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
600 gr cod, barcuta sau sebasta, 1 ou, 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, ½ pahar lapte, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Pestele dezghetat se taie bucati, se sareaza si se lasa sa stea cu sare pina se prepara aluatul. Se bate oul spuma se amesteca cu uleiul, se sareaza apoi se adauga, putin cite putin amestecind mereu, laptele alternind cu faina. Compozitia obtinuta trebuie sa fie ceva mai groasa ca cea de clatite si fara cocoloase. Se ia cite o bucata de peste cu furculita, se trece prin aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat.
Se serveste presarat cu patrunjel tocat fin si felioare de lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit in aluat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Acum vreo 2 saptamini,sotul meu a vazut la Euforia Cuisine,o mincare facuta de Jakob Hausman(asa
17 voturi
8 comentarii
1h 30 min
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate